Näin työskentelemme vuonna 2023: Seuraavan sukupolven toimistokalustus

Näin työskentelemme vuonna 2023: Seuraavan sukupolven toimistokalustus
Tulevaisuuden työntekijöiden houkuttelemiseksi joustavuus työpaikalla on noussut entistäkin suurempaan rooliin. 70-75 prosenttia työntekijöistä valitsee hybridityöskentelyn, jossa osan työviikosta työskennellään etänä kotitoimistolta käsin ja osan työviikosta työpaikalla yhdessä kollegoiden kanssa. Miten toimisto tällöin sisustetaan mahdollisimman toimivaksi?

 

Fyysisestä toimistosta on muodostunut tärkeä sosiaalinen paikka, joka ylläpitää työkulttuuria. Nyt suositut monitoimitilat mahdollistavat tilat sekä yhteistyölle että hiljaiseen, keskittymistä vaativaan työhön, sanoo Agneta Falk Ahlgren Gerdmansilta. 

Joustavat työpaikat

Useat yritykset vähentävät toimistopaikkojen määrää etätyöskentelyn yleistyessä. Kuinka tämä toimii? - Monitoimityötilojen voidaan jo sanoa olevan arkipäivää. Niiden tarkoituksena on harvoin säästää rahaa vaan edistää tietynlaista työskentelytapaa ja yhteispeliä tiimeissä ja projekteissa. Paras lopputulos saadaan, kun tilojen suunnittelussa lähdetään liikkeelle yrityksen toiminnoista ja siellä töissä olevista ihmisistä. Myös toimistojen kalustamisessa on kyse prosessista ja yhteistyöstä asiakkaan kanssa toimivan kokonaisuuden luomiseksi.

Tiloja niin tapaamisiin kuin keskittymiseen

Kutsuva oleskelutila korvaa perinteisen vastaanoton ja toimistosta saattaa löytyä useita pienempiä ruoka- ja kahvittelutiloja, rentoutumisosastoja ja afterwork-nurkkauksia. Kuulostaako sekavalta? - Toimistoympäristöä suunniteltaessa tulee luoda ideointia ja vuorovaikutusta edistäviä tiloja mutta myös keskittymisen mahdollistavia tiloja. Työpaikan äänimaailma on erittäin tärkeä asia huomioida. Hyvä vinkki on jakaa toimisto vyöhykkeisiin ja käyttää sermejä ja akustiikkapaneeleita estämään äänen kantautumisen työtilojen välillä. Ääntä vaimentavat sermit vaimentavat ääntä noin 15 dB. Vetäytymistilat vaimentavat äänen täysin ja sopivat myös luottamuksellisiin kokouksiin.

Vetäytymistilat
Vetäytymistilat >

Sermit
Sermit >

Haluatko apua työpaikkasi kalustamiseen?

Gerdmans on kalustanut Pohjoismaisia yrityksiä vuodesta 1947 ja tarjoamme laajan valikoiman tuotteita toimistoon, teollisuuteen ja varastoon. - Asetamme korkeat vaatimukset kalusteiden suunnittelulle, toiminnalle ja laadulle. Kaikilla tuotteillamme on 7 vuoden toiminta- ja materiaalitakuu. Palvelupakettiimme kuuluu myös ilmainen toimitus Suomessa kaikille työpaikoille katutasoon, myös kotitoimistoon. Mikäli kaipaat apua työpaikkasi kalustamisessa, autamme sinua mielellämme. Katsotaan yhdessä kokonaisuutta ja löydetään yhdessä paras, juuri teille sopiva ratkaisu yrityksenne toiminnallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi.

 

Lue tästä, kuinka Gerdmans auttoi ICA Maxia sisustamaan toimiston ja sosiaalitilat >

Kalustusehdotuksesta muuttojuhliin

Kun olemme hyvän vuorovaikutuksen avulla tarjonneet juuri teidän toimitilaanne ja tarpeisiinne sopivat kalusteet, käymme vielä mielellämme läpi ratkaisun puhelimitse, sähköpostitse, etäpalaverissa tai mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan paikan päällä. Joissakin tapauksissa voi tilojen tarkistusmittaus olla tarpeen. Sopivan ratkaisun löydyttyä onkin aika laittaa tilaus eteenpäin! Halutessanne voimme tarjota myös kalusteiden sisään kannon, asennuksen ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen erillisenä palveluna.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä >

Toimistokalusteet

Toimistokalusteet >

;