Opas: Vinkit parempaan äänimaisemaan toimistolla

Avotoimistot ja hybridityöpaikat ovat sosiaalisuuteen kannustavia ja yhteistyöhön loistavasti soveltuvia työskentelytiloja. Taustamelu saattaa kuitenkin aiheuttaa stressiä ja vaikeuttaa keskittymistä. Akustiikan käsitteeseen liittyy meluntorjunta, joka tarkoittaa ei-toivottujen äänien vaimentamista. Gerdmansin valikoimasta löydät laadukkaat ääntä eristävät vetäytymistilat ja modernit ja hyvin suunnitellut sermit ja seinäkkeet.

1. Imeytä ääniä!

Kovat materiaalit heijastavat ääntä ja aiheuttavat kaiun. Äänen imeytyessä huokoisiin tai pehmeisiin materiaaleihin, kuten akustiikkalevyihin tai katto- ja seinäpaneeleihin, jälkikaiunta vähenee ja äänimaailma muuttuu harmonisemmaksi.

Akustiikkapaneelit seinään

Ääniaallot toimistolla pomppivat seinien välissä. Ripusta akustiikkapaneelit seinille pään korkeudelle paikkoihin, joissa ihmiset oleskelevat. Soneo Wall akustiikkalevyt ovat sekä koristeellisia että käytännöllisiä. Ne ovat saatavilla useassa värissä.

Akustiikkapaneelit kattoon

Kova, kivestä tai betonista valmistettu katto vahvistaa ei-toivottuja ääniä. Ääntä vaimentavat akustiikkalevyt kattoon ovat tehokas tapa estää äänten leviäminen. Vilkaise Scala, joka on sarja tyylikkäitä, aallotettuja akustiikkapaneeleita kattoon sisäänrakennetulla valaistuksella. Katso myös innovatiivista Lily-lamppua - se on ääntä vaimentava.

2. Vaimenna!

Vaimentaminen tarkoittaa huoneiden jakamista akustisiin vyöhykkeisiin ja samalla äänen liikkumisen estäminen työpisteiden välissä. Ääntä vaimentavat sermit vaimentavat ääntä jopa 15 dB. Vetäytymistilat hiljentävät ääniä jopa 100 prosenttia.

Vetäytymistilat 

Täysin äänieristetyt vetäytymistilat, eli ”huoneet huoneessa”, yleistyvät koko ajan. Gerdmansilla on vetäytymistiloja useassa koossa 1-4 henkilölle. Zen Pod Essentials ovat kompakteja ja äänieristettyjä vetäytymistiloja, joissa on hyvä ilmastointi ja valaistus ja jotka lisäksi ovat tyylikäs lisä kaikkiin sisätiloihin.Pöytä- ja lattiasermit

Sermit ääntä vaimentavalla täytteellä vaimentavat puheensorinaa helposti ja suoraan. Softline Salsa on tyylipuhdas, ääntä vaimentava tekstiiliverhoiltu seinäke, joka on saatavilla useassa modernissa värissä. Gerdmansilta löydät suuren valikoiman lattia- ja pöytäsermejä.

3. Bonustieto: Diffuusio!

Kalusteen muoto, materiaali ja pinta vaikuttavat äänimaailmaan. Poimutettu tai aallotettu pinta pysäyttää ja hajottaa ääniaaltoja. Liian yksityiskohtaista? Lopetetaan siis muutamaan helppoon ja itsestään selvään äänenvaimentajaan:

Tekstiilit

Pehmustetut kalusteet ja verhot parantavat äänimaailmaa. Käytä hieman paksumpaa kangasta niin vaikutus tehostuu. Matot ovat yleisesti ottaen hyviä äänenvaimentimia ja ne hiljentävät myös ärsyttävää ääntä, joka aiheutuu korkojen kilkahtelusta puulattiaa vasten.

Joskus apu on tervetullutta. Gerdmansin avulias asiakaspalvelu auttaa sinua luomaan hyviä ääniympäristöjä.

 

 

;