Tarvitsetko lisää säilytystilaa toimistoon? Suunnittele ja rakenna oma Bennasi

Töissä on hauskempaa, kun tavarat ovat järjestyksessä. Järjestä tavarat niin, että usein tarvitsemasi asiat ovat helposti saatavilla. Mieti myös mitä haluat pitää esillä ja mitä haluat piilottaa katseilta? Haluatko mahdollisimman huomaamattoman säilytyksen vai tulisiko sen näkyä? Toimistokaappisarja Benna on tavanomaista monipuolisempi kaappisarja, jonka ulkonäön voit itse suunnitella mieleisesksesi. Nyt vain töpinäksi!


Aloita mittaamalla. Kaikki Benna-kaapit ovat 810 mm leveitä ja 400 mm syviä. Valitse itse korkeus, väri, ovet, kiinnikkeet ja jalustaksi sokkelin, jalat tai pyörät. Vaihtoehtoja yhdistelemällä saat itsellesi sopivan tyylin.

1. Runko

Aloita korkeudesta ja mieti sitten väriä. Runko on saatavilla pohjoismaisesta vaaleasta pyökistä, koivusta ja tammesta, sekä valkoisena kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista. Voit myös yhdistää valitsemasi rungon eri värisiin oviin ja laatikoihin.

2. Laatikon sisus

Mitä haluat esitellä ja mitä haluat piilottaa? Valitse tarvitsemasi määrä hyllytasoja ja niin monta laatikonsisusta ja ovea kuin toivot. Kaikki laatikonsisukset toimitetaan valmiiksi koottuna - työnnä ne hyllyyn ja olet valmis.

3. Jalusta

Sokkeli, jalat vai pyörät? Runkoon sopiva sokkeli antaa yhtenäisen vaikutelman. Metalliset jalat tuovat ulkomuotoon ilmavuutta. Hanki pyörät, jos haluat voida helposti siirtää Benna-kaappiasi! Sinä päätät tyylistä.

4. Kiinnikkeet

Benna toimitetaan tyylipuhtailla hopeanvärisillä, alumiinista valmistetuilla kiinnikkeillä standardina. Luo omanlaisesi ulkonäön valitsemalla kahvat mustina tai valkoisina. Ruuvi sisältyy toimitukseen.

 

Bennalla on ilman muuta myös paljon käytännöllisiä lisävarusteita. Katso Benna täältä: 


Tärkeää! Kiinnitä korkeat hyllyt aina seinään. Kulmahelat sisältyvät toimitukseen.

;