Uusi Höganäs: Premium työtuoli huippuluokan ergonomialla

Toimistotuoli Höganäs

Aktiivinen istuminen liitetään tavallisimmin satulatuoleihin, istumapalloihin tai vastaaviin tuoleihin, joissa vartalon lihakset aktivoituvat. Voit kuitenkin myös nojata taaksepäin työtuolissa ja silti istua aktiivisesti. Uusissa Höganäs-sarjan työtuoleissa yhdistyvät premium toiminnot, ergonomia ja muotoilu. Ja ne ovat tehty sopimaan juuri sinulle.

 

Höganäs on Sten Engdalin signeeraama designklassikko, joka on ollut osa Gerdmansin valikoimaa jo jonkin aikaa. Ruotsalaisvalmisteiset toimistotuolit ovat nyt saaneet paremman istuinmukavuuden, laadun ja päivitetyn muotoilun madollistaakseen sinulle suurimman mahdollisen liikkumisvapauden, joustavuuden ja mukavuuden pitkiin työpäiviiin.

 

Ergonomia selkärangassa
Tuolien rakenteen perusajatuksena on, että selkärangan luonnollinen S-muoto säilyy myös istuessasi työtuolissa. Tällöin välilevyihin kohdistuva paine vähenee. Työtuoleissa on useita säätömahdollisuuksia aktiiviseen ja liikkuvaan istumiseen ja säädöt ovat yksinkertaisia, selkeitä ja loogisia. Oletko pitkä vai lyhyt? Onko sinulla leveät hartiat? Höganäs-tuolien joukosta löydät juuri sinulle sopivan mallin.

 

Loistava istumiselämys
Uudet Höganäs 3-sarjan tuolit kuuluvat markkinoiden parhaimpiin työtuoleihin. Tuoli on Premium varustettu pienintä yksityiskohtaa myöden. Kiitos liikkuvan selkänojan, työtuoli antaa hyvä ergonomisen tuen joka asennossa. Jopa keinumekanismi ja istuin seuraavat kehon liikkeitä - hyväksi selkärangalle ja lantiolle.

 

Työtuolilla on lisäksi uniikki ristiseläntuki, joka tukee lannerangan lihaksia painamatta selkärankaa. Oletko kokoa large, pitkä ja sinulta löytyy hartialeveyttä? Silloin tulet pitämään tuolista Höganäs 390.

 

Premiumia houkuttelevaan hintaan
Smoolantilaisittain suunnitellulla rakenteella ja paketoinnilla uusi Höganäs 2-sarja on Premium-luokan istuinkokemus houkuttelevaan hintaan. Työtuolilla Höganäs 280 on tyylikäs muotoilu ja kuuluisa painetta lieventävä kolmio selässä. Saat ergonomista tukea koko työpäivän ajan.

 

Höganäs 280 on kokoa medium, jolloin se sopii ihmisille erilaisilla ruumiinrakenteilla. Säätömahdollisuuksia on paljon ja hienosäädöllä räätälöit tuolin helposti itsellesi.

 


Vinkki! Haluatko tietää kuinka aktiivinen istuminen vaikuttaa terveyteesi? Katso Höganäs-tuolin englanninkielinen video tästä:

 

;