Mitkä tekijät saavat sinut viihtymään toimistolla?

Mukavat työkaverit ja sosiaalinen ympäristö, toimiston sisustus vai ehkä miellyttävä äänimaailma? Tyytyväisyyden ja rauhan tunne työpäivän ollessa ohi? Syyt ovat jokaisella eri. Gerdmansilta saat kaiken iloisempia, mukavampia ja tehokkaampia työpaikkoja varten. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua halutessasi kokonaisuuden luomisessa.

Kolme vinkkiä parempaa toimistoa varten!

1. Joustava sekoitus. Koititoimistot ja hybridityöpaikat elävät! Panosta avotoimistoon, jossa on sekä henkilökohtaisia että vapaassa käytössä olevia työpisteitä. Älä unohda sermejä!

2. Useita tiloja keskittymistä varten. Yhteistyötä ja tehokkuutta ajatellen tarvitaan useita, pienempiä palaveritiloja. Niissä voidaan jutella häiriöttä sekä työskennellä rauhassa keskittyen. Oletko jo nähnyt vetäytymistilamme?

3. Tilat kanssakäymiseen. Kyllä, työpaikalla pitää olla hauskaa. Muuta vanha vastaanottotila mukavaksi oleskelutilaksi sekä kollegoille että asiakkaille. Käytä värejä, kankaita ja sisustusta, joka sopii juuri teille. Avulias asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä mielellään.

Ole meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse niin autamme sinua. Löydät meidät täältä.


Kolme teollisuustyöpaikan tunnelman luojaa!

1. Hyvä alku työpäivään. Puuro? Toki - mutta mielessämme on ensisijaisesti raikkaat pukuhuoneet. Ilmavat, hyvin ilmastoidut ja toiminnalliset pukukaapit ripustimilla ja koukuilla, peileillä ja lokeroilla. Muista myös penkit aamutuiman jutusteluhetkiä varten - tiiminrakennusta sekin.

2. Tavarat järjestykseen. Varma stressin vähentäjä. Panosta lyhyisiin, turvallisiin kuljetusväyliin ja tehokkaisiin keräilyrutiineihin. Jatkettavalla hyllyjärjestelmällä voit suurentaa varastointialaa ja samanaikaisesti avata lattiatilaa. Kaikista helpointa on kun kaikilla tavaroilla on määrätty paikkansa omissa laatikoissaan.

3. Ergonomia. Kuinka monta tuntia istut työpäivän aikana? Panosta toiminnalliseen ja istumaystävälliseen työtuoliin, joka säästää kehoa. Sähköpöydän avulla voit helposti vaihdella työskentelyasentoa. Seisontamatto helpottaa jalkoihin ja polviin kohdistuvaa painetta.

;