Valitse oikea hylly työpaikallesi


Gerdmansilla on laaja valikoima hyllyjä teollisuuteen ja varastoon sekä myymälöihin että toimistoon. Mitä sinun hyllysi tulisi kestää? Millaisessa ympäristössä varastohylly tulee käyttöön? Ehkä tarvitset lisää varastointitilaa tulevaisuudessa? Tässä muutama hyvä vinkki hyllyn valintaan!

1. Kuinka suuren kuormituksen hyllysi tulisi kestää?

  • Perinteiseen varastoon, jossa varastohylly on jatkuvassa käytössä, kannattaa hankkia vankka ja suurta kuormaa kestävä hyllyjärjestelmä teräksestä tai pellistä. Jokaisella hyllytasolla on oma enimmäiskantavuutensa, kuten myös yhdellä osiolla on kokonaisuudessaan. On kannattavampaa valita premium-malli heti, jotta hyllyjä ei tarvitse myöhemmin vaihtaa. Gerdmanshylly on parhaiten myytyjä hyllyjämme, joka kestää 1200 kg per osio. Se on vakaa.

  • Toimistoon, siivouskomeroon tai muuhun huoneeseen, jossa säilytetään kevyempiä tuotteita tai tavaroita, yksinkertaisempi varastohylly riittää pitkälle. Esimerkiksi Tidan käsittelemättömästä, FSC-sertifioidusta massiivimännystä

2. Minkälaisessa ympäristössä hyllyä tullaan käyttämään?

  • Maalatut kuormalavahyllyt ja varastohyllyt sopivat kuiviin varastotiloihin. Eli useimpiin. Gerdmansilla on laaja valikoima hyllyjä ja hyllyjärjestelmiä, jotka sopivat yrityksellesi.

  • Kylmissä tiloissa ja alttiissa ympäristöissä varastohyllyille asetetaan erityisiä vaatimuksia. Ruostumattomat teräshyllymme täyttävät kaikki elintarvikekelpoisuus vaatimukset. Galvanoitu teräshylly toimii hyvin esimerkiksi ulkovarastoissa.

  • Hyllyjärjestelmä Flex sopii erityisen hyvin pakastinhuoneisiin ja pakastinympäristöihin. Varastohylly on valmistettu ruostumattomasta, galvanoidusta teräksestä, joka kestää suurta kuormitusta. Sillä on rei’itetyt muoviset, elintarvikehyväksytyt hyllytasot.

3. Ajattele jatkoa!

  • Gerdmanshylly ja varastohylly Flex ovat monipuolisia hyllyjärjestelmiä, joita on helppo jatkaa kun toimintasi kasvaa. Voit täydentää Gerdmanshyllyäsi lisävarusteilla kuten lisähyllytasoilla, työkalutauluilla tai vaikka kokonaisella työpenkillä.

4. Autamme sinua suunnittelussa

  • Gerdmans hyllynsuunnitteluohjelma tekee suunnittelun ja säilytystilan tai varastotilan maksimoinnin helpoksi. Valitse korkeus, leveys, syvyys, väri, päätyjen malli, hyllytasojen määrä ja osiot, ja suunnitteluohjelma tekee sinulle valmiin ostoslistan kaikesta mitä tarvitset. Siirry hyllynsuunnitteluohjelmaan!

5. Helppo asentaa

  • Gerdmansin varastohyllyt ovat helppo asentaa. 99 prosenttia valikoimamme varastohyllyistä on mahdollista koota ilman työkaluja, pultteja tai ruuveja.

 

;