Vinkit ja oppaat

Muista ergonomia myös kotitoimistossa

Lisätietoa  – Etätyöt ovat kestäneet jo yli 1,5 vuotta ja nyt useimmat suunnittelevat uuteen arkeen palaamista. Uskomme, että alamme työskentelemään uuden hybridimallin mukaisesti, osittain kotona ja osittain toimistolla. Etätyöskentelyssä on monia hyviä puolia, mutta erittäin tärkeää on ajatella, onhan työergonomia kunnossa myös kotona? Meillä Gerdmansilla on tarjota kaikki kalusteet ja varusteet, joita tarvitset, jotta saat paremman ergonomian etätyöpäivääsi!

Tulevaisuuden joustavat palaverit

Lisätietoa  – Koronapandemian takia, jouduimme muuttamaan toimintatapojamme mm. palaverien suhteen ja suurin osa töistämme siirtyi verkkoon, kun saimme etätyösuosituksen. Nyt olemme palaamassa uuteen normaaliin ja uskomme, että työskentelemme tulevaisuudessa osittain etänä ja osittain toimistolla. Tässä vinkkimme kuinka kalustaa työpaikat uudelleen, sopimaan uutta tulevaisuuden hybridimallin työskentelytapaa.

Seisontamaton avulla voit vähentää istumista töissä

Lisätietoa  – Kun puhutaan ergonomiasta, ajattelevat useimmat, kuinka istua oikein ja ergonomisessa mukavassa asennossa, tai kuinka nostaa oikein suoralla selällä. Tänä päivänä monet työskentelevät paikallaan seisten. Esimerkiksi toimistossa sähköpöydän kassa, info tai kassapisteellä tai teollisella puolella tuotannon linjassa. On tärkeää ajatella ergonomiaa myös silloin, kun seisoo pidemmän aikaa paikallaan. Seisontamaton tai työpistematon avulla saat mukavan ergonomisen alustan, jonka päällä seisominen on pehmeää ja helpompaa.

Vinkkimme ergonomiseen työpäivään

Lisätietoa  – Voimme helposti vaikuttaa siihen, miten voimme työpäivän aikana, ajattelemalla, kuinka sisutamme työtilan. Ergonomisesti suunnitellussa ja sisustetussa työtilassa liikutamme kehoamme päivänaikana hyvällä tavalla. Liikkeellä on useita terveysvaikutuksia pidemmällä aikavälillä. Me Gerdmansilla olemme keränneet muutamat vinkit, mitä on hyvä ajatella, jotta luot itsellesi ergonomisen työpaikan ja terveellisemmän arjen!

6 vinkkiä työpaikan säilytysratkaisuihin

Lisätietoa  – Modernissa toimistossa on kaikkien pinta-alojen maksimaalinen hyötykäyttö tärkeää ja oma työhuone on nykypäivänä harvinainen. Yhteisten tilojen maksimaalinen käyttö lisää tarvetta hyville ja fiksuille säilytysratkaisuille. Säilytyksessä toivotaan tehokkuuden lisäksi myös siistiä ja kutsuvaa designina. Miksikö? Siksi, että työpaikalla olisi siistiä ja viihtyisää! Koska, miten voi olla luova tylsässä ja sotkuisessa työympäristössä, josta ei saa hyvää energiaa? Mitä on ajateltava, kun mietitään toimivan toimiston säilytysratkaisuja? Tässä on meidän vinkkimme, mitä on hyvä ottaa huomioon, että kalustaa toimiston tehokkailla ja viihtyisillä säilytysratkaisuilla. Siistitään yhteiset työtilat!

Aika uusia varaston sisustus?

Lisätietoa  – Onko aika kalustaa uusi varastotila tai lisätä säilytystilaa nykyiseen varastoon? Me Gerdmansilla tiedämme, että voi olla hankalaa huomioida kaikkea varastoinnissa ja tämän vuoksi, kokosimme pienen oppaan, mitä kannattaa ajatella ja kuinka hyödyntää varaston pinta-ala parhaalla mahdollisella tavalla!

Onko tulevaisuuden toimisto rauhallisempi, luovempi ja läheisempi työpaikka?

Lisätietoa  – Ennen pandemiaa rakennettiin monia hienoja toimistokomplekseja houkuttelemaan hyviä työntekijöitä. Nyt kysymys onkin, minkälainen tulevaisuuden toimisto on, ovatko samanlaiset kompleksit vielä kiinnostavia? Viimeisen vuoden aikana, on varmasti tullut pohdittua työelämän sovittamista arkeen. Mitä toimistolle paluu tulee tarkoittamaan, miten työskentely siellä sujuu? Voiko toimistoa mukauttaa erilaisten yksilöiden tarpeiden mukaan? Olemme Gerdmansilla katselleet ympärillemme, millaisia uusia trendejä ennustetaan tulevan, olemme kuunnelleet isoja yrityksiä, arkkitehteja ja käyttäytymistieteilijöitä, jotta olemme saaneet käsityksen siitä, miltä tulevaisuuden työpaikka näyttää.

Hoida ulkotilat kuntoon ennen kesälomaa!

Lisätietoa  – Kesä on täällä ja on aika laittaa terassit ja parvekkeet kuntoon valoisien sekä lämpimien kesäiltojen viettoa varten. Kuinka monta kertaa on terassin siivousta laiminlyöty koko talven ajan ja nyt on todellinen tarve laittaa ulkotilat kuntoon? Tässä vinkkejä kuinka saat helposti nostettua kesäkeitaasi uudelle tasolle ja varmistettua, että kesänviettoon on täydelliset puitteet!

Toimiva verkkokauppa oikeanlaisilla välineillä

Lisätietoa  – Suomalaisten verkko-ostaminen jatkoi kasvuaan vuonna 2020, jolloin myös koronapandemia kasvatti verkkomyyntiä osaltaan. Vaikuttaakin siltä, että verkkokauppa on tullut paitsi jäädäkseen myös jatkaakseen voittokulkuaan. Onkin entistä tärkeämpää, että yrityksellä on toimiva verkkokauppa, jossa myynti, varasto ja logistiikka toimivat saumattomasti yhteen.

Vinkkejä yrityksen ulkotilan sisustamiseen

Lisätietoa  – Terassin ja yrityksen ulkotilan kalusteisiin kannattaa panostaa, sillä myös ulkotilojen ulkonäkö viestii yrityskulttuurista ja toimii osaltaan myös yrityksen mainoksena ohikulkijoille. Luo käytännölliset ja viihtyisät ulkotilat vierailijoillesi ja työkavereillesi monipuolisilla ulkokalusteilla. Olipa kyseessä yrityksen edusta tai piha, taloyhtiön sisäpiha, terassi tai julkinen tila kuten puisto, voit luoda tilasta kuin tilasta kutsuvan monipuolisilla ulkokalusteillamme.

;