Varastohylly Gerdmanshylly, kaappi ovilla

Lukollinen varastokaappi, eri kokoja

Varastohylly Gerdmanshylly, kaappi ovilla.

Suosittu Gerdmanshyllymme taipuu moneksi. Tässä Gerdmanshyllyssä on lukolliset ovet, takaseinä ja umpipäädyt. Gerdmanshylly ovilla on täydellinen kaappi varastoon. Saat esimerkiksi tärkeät työkalut lukkojen taakse, kestävään peltikaappiin. Kaapin sisällä olevat hyllytasot ovat 930 mm leveitä ja ne on siitettävissä 35 mm välein haluttuun korkeuteen. Hyllytasot kestävät tasaisesti levitettyä painoa 150 kg / hyllytaso. 1960 mm korkeassa kaapissa on mukana 5 hyllytasoa ja 2500 mm korkeassa kaapissa on 6 hyllytasoa mukana. Jos tarvitset enemmän hyllyjä, voit tilata niitä lisävarusteena. Saatavilla kaksi eri syvyyttä 400 mm ja 500 mm.

Varastohylly Gerdmanshylly, kaappi ovilla on saatavilla kahdessa eri värissä: valkoinen tai sininen. Tuote toimitetaan osissa ja se on helppo kasata. Toimitukseen sisältyy hyllyn umpinaiset päätytikkaat, mustat muovitassut, hyllytasot, hyllykannakkeet, takaseinä, pariovet ja lukko.

Turvallisuuden vuoksi, tulee Gerdmanshylly kiinnittää joko seinään tai lattiaan. Toimitukseen ei sisälly kiinnitysosat. Tilaathan ne erikseen lisävarusteena. Valitse haluatko lattiakiinnikkeen tai seinäkiinnikkeen

  • Premium malli
  • Kestävä varastokaappi
  • Eri kokoja
Alkaen 694,00 €
Suodatin
1960
2500
5 hyllyä
6 hyllyä
400
500
sininen
valkoinen

;