Varastohylly Gerdmanshylly, sininen/harmaa, avoin

Kestää 150 kg / hyllytaso, perusosa tai jatko-osa

Varastohylly Gerdmanshylly, sininen/harmaa, avoin. Väri: sininen hyllytikas ja harmaat hyllytasot.

Gerdmanshylly on muunneltava ja monikäyttöinen hyllyjärjestelmä, joka on helppo asentaa. Hyllytasot kestävät 150 kg:n levitetyn painon per hyllytaso. Vahvikepalkilla (katso liittyvät tuotteet) voidaan helposti lisätä hyllytason kestävyyttä 225 kg hyllytasoa kohden. Hyllytasot asennetaan yksinkertaisesti hyllykannakkeilla ilman työkaluja tai ruuveja. Voit lisätä Gerdmanshyllyyn tarpeiden mukaan erilaisia laatikoita, lokerikoita, ovet, työkalupaneeleja jne. Säilytä tavaroita järjestyksessä Gerdmanshyllyllä ja hyödynnä esim. erilaisia muovilaatikoita, joita löydät Gerdmansin valikoimasta.

Gerdmanshyllystä on saatavilla perusosa ja jatko-osa. Perusosa sisältää kaksi hyllytikasta, muoviset mustat suojatassut, 5 kpl hyllytasoa, hyllykannakkeet ja tukiristikon. Jatko-osan voi liittää perusosaan ja voit rakentaa niin pitkän hyllyrivin, kun tarvitset. Jatko-osa sisältää yhden hyllytikkaan, muoviset mustat suojatassut, 5 kpl hyllytasoa ja hyllykannakkeet. Jos liität useita jatko-osia perusosaan, valitse joka toiseen hyllyväliin lisävarusteena tilattava tukiristikko. Jos haluat useamman hyllytason Gerdmanshyllyysi, saat tilattua lisähyllyjä helposti.

Gerdmanshyllyjä sinisillä hyllytikkailla on saatavilla kolmessa eri korkeudessa: 1960 mm, 2500 mm ja 3000 mm. Harmaita hyllytasoja on saatavilla eri syvyyksillä: 300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm ja 700 mm. Perushyllyn leveys on 1000 mm ja jatko-osan leveys on 965 mm. Itse hyllytasot ovat näissä perushyllyissä 930 mm leveitä. Joitakin hyllysyvyyksiä on myös saatavilla puolikkaalla jatko-osalla, jossa on kapeampi hylly. Puolikkaan jatko-osan leveys on 500 mm ja pelkän hyllytason leveys on 465 mm.

Jos tarvitset syvempää hyllyä, esim. 800 mm syvä. Voit asentaa kaksi 400 mm syvää hyllyä vastakkain. Valitse tähän kokonaisuuteen perinteisen tukiristikon sijaan lisävarusteena suora tukiristikko, joka kiinnitetään hyllyn yläosaan ja alaosaan. Silloin pystyt käsittelemään hyllyä koko syvyydeltä, ilman että edessä on perinteinen tukiristikko hyllyjen välissä.

Turvallisuuden vuoksi, tulee Gerdmanshylly kiinnittää joko seinään tai lattiaan. Toimitukseen ei sisälly kiinnitysosia. Tilaathan ne erikseen lisävarusteena. Valitse haluatko lattiakiinnikkeen tai seinäkiinnikkeen. Gerdmanshylly toimitetaan osissa.

Jos tarvitset apua sopivan hyllyn valitsemiseen ja tarvittavien lisävarusteiden kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

  • Laadukas ja kestävä
  • Voidaan täydentää useilla eri lisäosilla
  • Jatkettava
Alkaen 183,60 €
Suodatin
1960
2500
3000
500
965
1000
jatko-osa
perusosa
300
400
500
600
700

;