Vetäytymistila Zen Pod Essentials

Miellyttävä, äänivaimennettu työtila. kolme kokoa

Zen Pod vetäytymistilat toimivat erinomaisesti niin vetäytymiseen ja rauhoittumiseen kuin myös työskentelyyn. Saat enemmän kuin pelkkää hiljaisuutta: kaikki Zen Pod vetäytymistilat ovat tyylikkäitä ja konstailemattomasti muotoiltuja tiloja, jotka saavat sinut tuntemaan itsesi tervetulleeksi. Ne ovat valmistettu ihmisläheisistä materiaaleista, kuten puusta ja villasta sekä lasista, alumiinista ja teräksestä.

Huone on helppo koota, se on kätevä käytössä ja muotoiltu sopimaan ympäröivään tilaan - oli se sitten millainen tahansa.
Zen Podin yksinkertainen ja harmoninen muotoilu on saanut vaikutteita japanilaisesta sisustuksesta. Sen suunnittelussa on keskitytty sekä yksityiskohtiin, että toimivaan kokonaisuuteen.

Ilmastoinnin suorituskyky on erinomainen, ilman häiritsevää kohinaa tai väreilyä. Valaistus ja ilmastointi ovat integroitu katon sisäreunaan, jossa ne jäävät hyvin piiloon. Japanilaisen estetiikan vaikutteet näkyvät linjoissa ja neliömäisessä kokoonpanossa. Erityisen näkyväksi sen tekee kaunis säleikkö, jonka voi halutessaan lisätä lasiseinän ulkopuolelle. Säleikkö lisää esteettistä kokemusta, lisää yksityisyyttä ja vaikuttaa äänimaisemaan tilan ulkopuolella.
Zen Pod sallii ympäristön nousta esiin, mutta ei häiritsevästi. Huone on hiljainen, ei kuitenkaan suljettu.

Zen Pod on fiksu tila, joka on varustettu erinäisin toiminnoin. Samanaikaisesti siinä ei ole mitään ylimääräistä. Huoneessa ei ole mitään, joka rikkoisi tasapainoisen kokonaisuuden.

Zen Pod vaimentaa ääntä 31 dB verran, ja yltää ääniluokkaan A. Äänieristys: Eristysluokka A (Ds, A 31) ISO Akustiikka 23351-1 mukaisesti. Ääntä vaimentavat seinät ISO 20189 mukaisesti. Toimitetaan osissa. Tuote on saatavilla kolmessa koossa: pieni, keskikokoinen ja suuri.

  • Luottamuksellisuus hyväksytty
  • Helposti siirrettävä
  • Sis. seinäpöydän
Alkaen 13615,00 €
Suodatin
1200
2320
1200
2320

;