<

Valikko

Sermi ja Seinäke toimiston tilanjakajina

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Sermi ja Seinäke toimiston tilanjakajina

Miten sisustaa mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja samalla tyylikäs toimisto? Kuinka avotoimistosta saa mahdollisimman hiljaisen? Ota sermit apuun! Meiltä löydät laajan valikoiman tilanjakajia ja seinäkkeitä useassa värissä, erilaisiin tarkoituksiin. Hyvät työskentelypuitteet heijastavat liiketoiminnan tavoitteita - hanki meiltä käytännölliset kalusteet ja tarvikkeet ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Seinäkkeillä tuot sisustukseen eloa

Toimiston ja aulatilan sisustaminen tyylikkäästi ja saman aikaan käytännöllisesti onnistuu erilaisten tilanjakaja sermien ja akustiikkapaneelien avulla. Laajassa valikoimassamme on runsaasti eri värivaihtoehtoja, joiden avulla voit helposti luoda tyylikkään ulkonäön ja haluamasi tunnelman sisustukseen. Älä anna värien olla esteenä! Seinään kiinnitettävät akustiikkalevyt käyvät paitsi käytännöllisinä äänenvaimentajina myös sisustuksellisina elementteinä. Käytä niitä taulujen sijaan tai toteuta niiden avulla mielenkiintoisia yhdistelmiä ja elävöitä seiniä.

Kauniit kalusteet voivat olla myös käytännöllisiä. Monet sermeistämme toimivat paitsi tilanjakajina myös ilmoitus- tai muistitauluina. Työpisteellä pöytäsermeihin voi kiinnittää To do –lappuja, muistilappuja, kuvia perheenjäsenistä tai vaikka voimalauseita – mitä vaan, mikä auttaa sinua tehokkaampaan työntekoon! Kiinnitä kahvion seinäkkeeseen yleisiä ohjeistuksia, uutisia tai kollegoita ilahduttavia epävirallisia tervehdyksiä.

Tilanjakaja jakaa toimiston monitoimitilaksi

Useimmat nykyajan toimistot ovat maisematoimistoja tai monitoimitiloja, jotka saattavat koostua yhdestä ainoasta isosta tilasta. Avotoimistoissa on monia hyviä puolia, mutta ongelmia voi tulla jos tilassa ei ole huomioitu erilaisia työskentelytapoja eikä tilaan ole varattu erillisiä tiloja hiljaiseen, keskittymistä vaativaan työhön ja palaverointiin tai rentoon kahvihetkeen. Laadukkaiden ääntä vaimentavien seinäkkeiden avulla luot helposti miellyttävän ja rauhallisen työympäristön. Niiden avulla saat laskettua melutasoa ja luotua tiloja, joissa voi työskennellä rauhassa. Paksut, polyuretaanivaahdolla täytetyt kangaspäällysteiset seinäkkeet vaimentavat ääntä tehokkaasti, joskin niiden avulla rakennetut tilat eivät tarjoa 100 % hiljaisia tiloja. Mitä korkeammat ne ovat, sitä paremmin ne vaimentavat ääniä.

Häiritsevätkö avo- tai monitilatoimiston palaverit tai kollegoiden keskustelut työhön keskittymistä? Tilanjakajilla jaat ketterästi palaveri- tai kahvihuoneen, jolloin palaverista tulee samalla yksityisempi. Joustavaa, helppoa ja mutkatonta – aivan kuten nykyajan työskentelytavat ovat. Mikäli päätavoitteena ei ole äänenvaimennus vaan näkösuojan tarjoaminen, voit valita kauniit, laminaattiset mallit erilaisilla kuvioilla. Modernien seinäkkeiden molemmat puolet ovat kauniita ja sopivat tilanjakajiksi myös odotushuoneissa ja sisäänkäynneillä. Tee vaikutus vieraisiisi heti ensiaskeleilla yrityksesi tiloissa!

Sermi toimistoon – vinkit onnistuneeseen valintaan

Mikäli sermien hankinnan päätavoitteena on avotoimiston melutason laskeminen, suosittelemme käyttämään useita, ääntä vaimentavia lattiasermejä peräkkäin. Jokainen niistä vangitsee osan ääniaalloista, jolloin äänen voimakkuus pienenee pala palalta. Seinäkkeet eivät useinkaan yksin riitä äänimaiseman parantamiseen, vaan siihen voidaan vaikuttaa muilla sisustuksellisilla seikoilla. Lue vinkkimme toimiston äänimaiseman parantamiseen artikkelistamme.

Autamme sinua toimistosermien valinnassa

Tarvitsetko apua sopivien tuotteiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokauppamme chatissa niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!