PVC-oviverho Cold

Erinomainen suoja höyryjä, pölyä ja ääntä vastaan

PVC-oviverho Cold. Luo puhtaampi ja parempi työympäristö. Cold verho sopii kylmätiloihin ja ympäristöihin, joissa voi tulla kylmä, esim. ulko-oven lähettyville talvella.

PVC-oviverho suojaa ja pitää lämmön sisällä samanaikaisesti, kun esimerkiksi trukkien ja muun liikenteen on helppo liikkua edes takaisin tilaan ja ulos. PVC-oviverho koostu useammasta kaitaleesta, joten niiden läpi on helppo kulkea. PVC-Oviverho Cold sopii kylmiin tiloihin, jossa lämpötila on alimmillaan -40° C. Oviverho estää oviaukosta tulevan kylmän ilman vedon, suojaa pölyltä, estää hyönteisten ja lintujen pääsyn sisälle ja samalla se eristää kylmän ja lämpimän tilan.

PVC-oviverhoa voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Sillä voidaan alentaa melutasoa tai eristää alue kylmältä. Se on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä, jonka on läpinäkyvä ja näin ollen myös turvallinen trukkiliikenteessä.

PVC-oviverhosta on saatavilla kaksi mallia: standard ja cold. (Normaaleihin sisätiloihin ja kylmiin ympäristöihin.) PVC-oviverhoa voi tilata 50 metrin rullana, neliömetreittäin tai juoksumetreittäin (maksimi pituus 50 metriä).

Kun tilaat PVC-oviverhoa neliömetreittäin, kuuluu tilaukseen rautakiinnikkeet ja ripustuskiskot. Kun tilaat PVC-oviverhoa rullana tai juoksumetreittäin, on sinun tilattava erikseen lisävarusteena tarvittavat rautakiinnikkeet ja ripustuskiskot.

  • Sopii kylmätiloihin (-40° c)
  • Läpinäkyvä
Alkaen 11,00 €
Suodatin
200
300
400

;