<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

PVC-oviverho Cold, kaitale 200x2 mm, hinta/rulla

Tuotenr. 12-586100

Hinta per rulla, -40:stä aina +20 asteeseen asti

249,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 308,76 €)
Toimitusaika 1-2 viikkoa

KuvausPVC-oviverho Cold, kaitale 200x2 mm, hinta/rulla

PVC-oviverho Cold, kaitale 200x2 mm, hinta/rulla. Luo puhtaampi ja parempi työympäristö. Cold verho sopii kylmätiloihin ja ympäristöihin, joissa voi tulla kylmä, esim. ulko-oven lähettyville talvella.

PVC-oviverho suojaa ja pitää lämmön sisällä samanaikaisesti, kun esimerkiksi trukkien ja muun liikenteen on helppo liikkua edes takaisin tilaan ja ulos. PVC-oviverho koostu useammasta kaitaleesta, joten niiden läpi on helppo kulkea. PVC-Oviverho Cold sopii kylmiin tiloihin, jossa lämpötila on alimmillaan -40° C. Oviverho estää oviaukosta tulevan kylmän ilman vedon, suojaa pölyltä, estää hyönteisten ja lintujen pääsyn sisälle ja samalla se eristää kylmän ja lämpimän tilan.

PVC-oviverhoa voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Sillä voidaan alentaa melutasoa tai eristää alue kylmältä. Se on valmistettu korkealaatuisesta PVC:stä, jonka on läpinäkyvä ja näin ollen myös turvallinen trukkiliikenteessä.

PVC-oviverhosta on saatavilla kaksi mallia: standard ja cold. (Normaaleihin sisätiloihin ja kylmiin ympäristöihin.) PVC-oviverhoa voi tilata 50 metrin rullana, neliömetreittäin tai juoksumetreittäin (maksimi pituus 50 metriä).

Kun tilaat PVC-oviverhoa neliömetreittäin, kuuluu tilaukseen rautakiinnikkeet ja ripustuskiskot. Kun tilaat PVC-oviverhoa rullana tai juoksumetreittäin, on sinun tilattava erikseen lisävarusteena tarvittavat rautakiinnikkeet ja ripustuskiskot.

Tekniset tiedotPVC-oviverho Cold, kaitale 200x2 mm, hinta/rulla

Väri läpinäkyvä
Materiaali muovi
Leveys (mm) 200
Leikattu pituus True
Pituus pris/rle
Materiaali, verho PVC
Materiaalin paksuus 2 mm
Kehyksen leveys 200 mm
Lämpötilan pysyvyys –40°C +20 °C
Mallit Rulle 50 m