Kuormalavahylly Space, perusosa

Valmis hylly, s 1100 mm

Kuormalavahylly Space, perusosa. Kuormalavahyllyn perusosa koostuu kahdesta päädystä ja vaakapalkeista. Asenna osat yhteen ja sinulla on valmis kuormalavahylly! Kuormalavahyllyn päätyjen perusväri on galvanoitu ja vaakapalkit ovat oranssit.

Perusosa seisoo omana hyllynä sellaisenaan ja voit liittää useamman jatko-osan kiinni perusosaan, omien tarpeittesi mukaan. Kiinnitysosat tulevat jatko-osan mukana. Kuormalavahylly Space on saatavilla valmiina pakettina eri korkuisina. Saatavilla eri kuormituskykyjä, valitse tarpeen mukaan sopiva. Kannattaa aina valita kuormituskyky yläkanttiin.

Kuormalavahylly Spacen kaikkiin kantaviin osiin on merkitty kuormituskyky. Valmis kuormalavahylly kostuu ainoastaan kahdesta osasta: kuormalavahyllyn päätytikkaista ja vaakapalkeista. Rakennat helposti tehokkaan säilytyksen lavoille varastoosi.

Voit viimeistellä kuormalavahyllysi erilaisilla lisävarusteilla. Esim. ritilähyllyllä tai kuormatasolla, jos haluat nostaa lavojen sijaan paketteja hyllylle. Huomioi turvallisuus takarajoittimella, ettei lavaa koiteta vahingossa laittaa liian syvälle hyllylle ja suojaa päädyt törmäyssuojilla, ettei trukilla vahingossa törmätä suoraan kuormalavahyllyyn.

Kuormalavahylly Space täyttää eurooppalaiset lavahyllyiltä vaaditut standardit EN15512:2020 mukaisesti. Stabilisointi runkorakenteessa on erittäin vakaa. Hyllyn päätytikkaassa on neliskulmainenputki, joka mahdollistaa suuret kuormitukset per hyllyosio. Pintakäsittely kestävällä jauhemaalauksella.

***
Turvallisuus varastossa - uudet tiukemmat vaatimukset 1.7.2007 alkaen:
Ruotsin työympäristövirasto on laajentanut kuormalavahylyjen ja muiden varastohyllyjen turvallisuusvaatimuksia lakisääteisessä kokoelmassa AFS 2006:4.
A 3.2 kuormalavahyllyt ja muut varastohyllyt:
Vaihtelevaan kuormaan tarkoitettuun varastohyllyyn tulee selvästi näkyvään paikkaan olla pysyvästi merkitty enimmäiskuorma osiota kohti ja enimmäiskuorma vaakapalkkia kohti. Jos on olemassa riski törmäyksille, on oltava törmäyssuojat. Kuormalavahylly on ankkuroitava, jos on olemassa epävakauden vaara. Kuormalavahylly on varustettava suojalla, joka estää lavan työntämisen hyllyn läpi (ns. läpivientisuojaus), ellei se ole selvästi tarpeetonta.
***

  • Täyttää en15512:2020 turvallisuusvaatimukset
  • Tukeva rakenne
  • Helppo asentaa
Alkaen 462,00 €
Suodatin
2500
3000
3500
4000
4500
5000
9000
12000
2030
2930

2
;