<

Valikko

Käytännöllinen Seisomapöytä ja Baaripöytä kaikkiin ympäristöihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Seisomapöytä, taittopöytä
 Vaihtoehtoa
kokoontaitettava
 • Helposti kokoontaitettava
 • Sisäkäyttöön
 • Laminaattipäällysteinen MDF-levy
Seisomapöytä Sputnik
 Vaihtoehtoa
korkeus 1100 mm, 700 mm halkaisija
 • Pöytälevy laminaattia
 • Useita värivaihtoehtoja
 • Jauhemaalattu jalusta
Baaripöytä Trend
 12 Vaihtoehtoa
valkoinen taso, eri kokoja ja alustoja
 • Tyylikäs muotoilu
 • Useita värejä ja malleja
 • Laminaattipäällysteinen MDF-levy
Seisomapöytä Texas
 31 Vaihtoehtoa
baarijalka pyöreällä laipalla, eri värejä
 • Trumpettijalka
 • Useita värivaihtoehtoja pöytälevyssä
 • Eri värivaihtoehtoja jalkassa
Seisomapöytä Ute, kokoontaitettava
 Vaihtoehtoa
K 1100 mm, halk. 850 mm
 • Ulkokäyttöön
 • Kokoontaitettava
 • UV-suojattua ja säänkestävää muovia

Käytännöllinen Seisomapöytä ja Baaripöytä kaikkiin ympäristöihin

Käytännöllinen pyöreä baaripöytä tai seisomapöytä sopii dynaamisiin ympäristöihin, joissa halutaan mahdollistaa verkostoitumista sekä helpottaa liikkuvuutta. Korkea pilaripöytä luo dynaamisuutta ja liikkuvuutta messuille, kahvitiloihin, ruokalaan tai cocktailtilaisuuksiin. Löydät meiltä helppohoitoiset vaihtoehdot kestävillä tasoilla. Lisää pöytiin myös sopivat baarituolit, niin saat samalla levähdyspaikan. Luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Tutustu myös Baarituolit & Baarijakkarat-kategoriaamme.

Monipuolinen Seisomapöytä erilaisiin tarpeisiin

Pöydän mallin, korkeuden ja tason koon valinnassa tulee tietysti ottaa huomioon tulevat tarpeet. Halutaanko pöytää käyttää myös ulkotiloissa? Tulisiko pöydän ympärille mahtua useampi ihminen, vai riittääkö pienempi, kahdelle hengelle sopiva malli? Halutaanko sitä siirtää eri paikkoihin, eli tulisiko sen olla kokoontaitettava?

Korkea baaripöytä vie vähän tilaa ja antaa asiakkaille ja työntekijöille mahdollisuuden liikkua vapaasti. Sillä voidaan luoda cocktailhenkinen tunnelma ja se sopii yhtä hyvin niin ruokalaan, kahvilaan, messuille, juhliin kuin neuvottelutiloihinkin.

Kokoontaitettava seisomapöytä on helppo siirtää ja mahdollistaa nopeasti seurustelutilan luomisen mihin tahansa ja milloin ikinä tarvitsetkaan. Taitettavat mallit ovat siis käytännöllisiä kun tarvitset pöytiä erilaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin, sillä ne vievät kuljetuksessa vain vähän tilaa. Lisää pöytien ympärille baarituolit, jolloin niiden ääreen voi myös istahtaa pidemmäksi aikaa.

Valikoimassamme on eri materiaaleista valmistettuja vaihtoehtoja. Mikäli haluat pöydän ulkokäyttöön, valitse UV-suojatusta ja säänkestävästä muovista valmistettu vaihtoehto. Jos haluat liittää pöytään baarituolit, muista tarkistaa niiden korkeus, jotta niillä on luonteva istua pöydän ääressä. Pöytiemme kestävät tasot ovat helppo pitää puhtaina myös julkisissa ympäristöissä.

Baaripöytä ulos

Ulkokäyttöön sopivat korkeat ja pyöreät baaripöydät ovat valmistettu UV-suojatusta muovista ja kestävät miltei joka sään. Pöytälevy on naarmuuntumaton eikä vahingoitu edes palavasta savukkeesta, joten se on helppohoitoinen vaihtoehto myös julkisissa tiloissa. Kun et tarvitse sitä, taita se kätevästi kokoon ja vie säilöön!

Autamme sinua sopivan Seisoma- ja Baaripöydän valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivien seisomapöydän valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!