<

Valikko

Baarituoli ja Baarijakkara moneen tilaan ja makuun

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Baarituoli Zafiro
 Vaihtoehtoa
laminoitu istuin, eri värejä
 • Moderni
 • Istuin korkeapainelaminaattia
Baarituoli Jonas
 Vaihtoehtoa
tavalliset jalat tai kelkkajalka, eri värejä
 • Moderni
 • Istuin muovia
 • Eri värejä
Baarituoli Z, 2 kpl/pakkaus
KxØ 820 x 360 mm, musta/kromi, 2 kpl/pakkaus
 • Klassinen
 • Istuin keinonahkaa
 • 2-pakk
Baarituoli Artin
 Vaihtoehtoa
4 kpl/pakk, useita värejä
 • Vakaa istua
 • UV-suojattu
 • Sisä- ja ulkokäyttöön
Jakkara Annie
 Vaihtoehtoa
K 440mm / K 600 mm
 • Klassinen
 • Pinottava

Baarituoli ja Baarijakkara moneen tilaan ja makuun

Täydennä seisomapöytää ja valitse valikoimastamme tyylikäs baarituoli. Meidän valikoimasta löydät klassisia vaihtoehtoja messuille, ravintolaan, baariin ja kahvilaan. Käytännöllinen baarijakkara soveltuu hyvin myös erilaisiin tilaisuuksiin ja koulutusten tarpeisiin. Korkealla tuolilla on näppärä levähtää hetkinen. Tyylikkäästi muotoillut tuolit ovat korkealaatuisia ja auttavat sinua luomaan ammattimaisen vaikutelman. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Tutustu myös Seisomapöytä ja Baaripöytä -kategoriaamme.

Tarpeisiisi sopivan Baarijakkaran valinta

Baarituolin oston yhteydessä herää usein kysymys, kuinka korkea tuolin tulisi olla, jotta siinä olisi hyvä istua. Samalla tavoin kuin tavallisen ruokapöydän kohdalla, tuleisi etäisyys baarituolisi istuimesta baaripöytään olla noin 30 cm. Näin pöydän ääressä on mukava istua. Baaripöytiä on usein saatavilla kahdessa korkeudessa, 90 cm ja 110 cm korkeina. Useimmat baarituolit ovat saatavilla korkeuksilla 65-75 cm. Valitse siis sopiva tuoli pöydän korkeuden mukaisesti niin, että istuessasi tuolilla pöydän ääressä käsivartesi ja olkapääsi ovat rentoina.

Baarituoli selkänojalla vai ilman?

Sanoina baarituoli ja baarijakkara ovat hyvin lähellä toisiaan, ja käytännössä ero näiden välillä on hiuksen hieno. Käytännössä kyse on siitä, onko tuolissa selkänojaa vai ei.

Selkänoja vaikuttaa viihtyvyyteen sekä ergonomisuuden että käytännöllisyyden tasolla. Se antaa istujalle paremman tuen, jolloin tuolissa jaksaa istua pidempään. Jos siis tarkoituksena on, että tuolissa viihdytään pidempään kuin hetkinen, on hyvä huomioida selkänoja tuolihankintaa tehdessä.

Käytännöllisyyden näkökulmasta puolestaan selkänoja vie jonkin verran tilaa. Pieneen tai ahtaaseen tilaan voikin olla parempi hankkia tuolit ilman selkänojaa, jolloin huone säilyy avarampana. Toinen vaihtoehto on hankkia malli matalalla selkänojalla, jolloin tuoli tukee selkää jonkin verran mutta pitää kuitenkin ahtaan tilan ilmavana.

Autamme sinua sopivan Baarijakkaran ja -tuolin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme sopivimmat baarituolit työympäristöösi, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!