Valikko

Valkotaulu tai Tussitaulu magneettisella pinnalla

Lue lisää
per sivu
Näytä
Lasinen valkotaulu Mood Fabric
 36 Vaihtoehtoa
magneettinen, optinen, useita väri- ja kokovaihtoehtoja
  • Magneettinen
  • Optinen lasi
  • Piilokiinnitys
Lasinen valkotaulu Mood Fabric Mobile
 18 Vaihtoehtoa
magneettinen, optinen lasi, useita värejä ja kokoja
  • Magneettinen kirjoituspinta
  • Ääntä vaimentava
  • Optinen lasi

Valkotaulu tai Tussitaulu magneettisella pinnalla

Magneettinen valkotaulu pyörillä tai ilman on jokaisen toimiston, luokkahuoneen ja neukkarin vakiovaruste. Tussitaulu on täydellinen apuväline ideointiin, muistiinpanojen tekemiseen, päivittäisen budjetin ja tavoitteiden seuraamiseen ja keskusteltavien asioiden havainnollistamiseen ja visualisointiin. Lisäksi sitä voi käyttää myös ilmoitus- ja muistitauluna. Meillä on laaja valikoima tauluja kaikkiin tarpeisiin ja tyyleihin, niin isoja kuin pieniä, magneettisia ja lasisia. Anna myös palavereissa tilaa luovuudelle ja ideoille ja visualisoi ajatukset taululle!

Emaloitu Tussitaulu peruskäyttöön

Taulut eroavat toisistaan ominaisuuksiltaan kuten valmistusmateriaaleiltaan ja käyttöiältään, joten niiden valinnassa on tärkeää huomioida ulkonäön lisäksi myös niiden käyttötarkoitus. Hankintaa tehdessä on hyvä miettiä kuinka paljon niitä tullaan käyttämään päivän mittaan, missä niitä käytetään ja kiinnitetäänkö ne seinään vai tulisiko niiden olla siirrettäviä?

Meillä on laaja valikoima kaiken kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja magneettitauluja, jotka kestävät käyttöä muutamasta kerrasta viikossa jopa jokapäiväiseen ahkeraan käyttöön. Huippulaatuinen keraaminen valkotaulu soveltuu päivittäiseen käyttöön ja sen kirjoituspinnalla on peräti 25 vuoden takuu. Siihen on sujuva kirjoittaa ja se on myös vaivaton puhdistaa. Mikäli tarvetta ei ole niin tiheään käyttöön, suosittelemme vaihtoehtoa lasiemaloidulla pinnalla, joka toimii hyvin esimerkiksi kokoustiloissa. Sen kirjoituspinnalla on 15 vuoden takuu.

Lasinen Valkotaulu on myös sisustuksellinen elementti

Tussitaulua ajatellaan usein ennemminkin välttämättömyytenä kuin sisustuselementteinä, mutta sekin voi osaltaan luoda tunnelmaa työpaikalla sisustuksen kautta. Esimerkiksi Abstracta Moow on innovatiivinen konsepti, jossa tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys yhdistyvät. Myös kaunis lasikirjoitustaulu magneettisella kirjoituspinnalla on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs sisustuksellinen tekijä ja siitä löytyy valikoimastamme monta koko- ja värivaihtoehtoa. Se toimii hyvin myös ilmoitustauluna, sillä siihen saa kiinnitettyä paperit taulumagneeteilla. Huomaathan, että se tarvitsee omat, erikoisvahvat magneetit ja lasiselle pinnalle tarkoitetut valkotaulutussit.

Valkotaulun puhdistus – näin saat pitkäikäisen taulun

Ajan mittaan jokainen tussitaulu tummuu hieman käytössä. Varsinkin, jos taulua ei puhdista heti käytön jälkeen, pinttyy siihen ajan saatossa väriä tusseista. Onkin tärkeä muistaa huolehtia kirjoituspinnasta, jotta se säilyisi kirkkaana mahdollisimman pitkään. Suosittelemme siksi sen puhdistamista taulupyyhkimellä aina päivän päätteeksi ja käyttämään myös puhdistusainetta tasaisin väliajoin. On myös hyvä syväpuhdistaa taulu kuukausittain esimerkiksi käyttäen tarkoitukseen soveltuvaa mikrokuituliinaa, joka poistaa myös pinttyneemmät liat ja tahrat ja jäljet permanenttitusseista. Valkotaulun puhdistusspray Aune sopii sekä arkikäyttöön että perusteellisempaan puhdistukseen.

Autamme sinua sopivan Valkotaulun valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan tussitaulun valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!