Vitriini Ljusnan

Useita eri malleja

Vitriini Ljusnan, lattiamalli. Tyylikäs lasikaappi, josta on valittavana useita eri malleja eri vaatimuksiin ja käyttötarkoituksiin. Näyttävästi viistetyt kulmat antavat vitriineille erityisen ylellisen ilmeen.

Vitriinissä on laadukkaat alumiiniprofiilit, jotka on hopeaeloksoidut. Seinät ja ovet karkaistua turvalasia, paksuus 4 mm. Portaattomasti siirrettävät hyllytasot karkaistua turvalasia (ESG). Ovissa koko pituudelta pystysuorat alumiiniakselit, jotka pitävät ne paikallaan ja mahdollistavat avaamisen ja sulkemisen ilman saranoita. Sylinteriturvalukko, 2 avainta. Ylä- ja alataso MDF-levyä, alumiinihopea (RAL 9006). Aluslevyn alapuoli on ontto, joten siinä on tilaa piiloon asennetuille pyörille liikkuvaa käyttöä varten tai lisävarusteena saatavan pienjännitevalaisimen muuntajaa varten.

Saatavilla vitriini ilman valaisimia tai valojen kanssa. Versio missä on valot, sisältää kiskojärjestelmän spottivaloilla à 20 W, korkeus portaattomasti säädettävissä.

Lasivitriinit toimitetaan osissa. Alumiiniprofiilit on liitetty valmistajan toimesta kiinteästi karkaistuihin turvalaseihin. Vitriini on helppo ja nopea koota ja purkaa uudenlaisen, yksinkertaisen pisto- ja kiinnitysjärjestelmän ansiosta. Vitriinit voidaan purkaa ongelmitta, jos niitä ei tarvita tai ne siirretään muualle ja soveltuvat näin erinomaisesti myös messuilla ja näyttelyissä käytettäviksi.

  • Turvalasi
  • Sylinterilukko
  • Spottivalolla tai ilman
Alkaen 528,00 €
Suodatin
1280
1800
520
820
250
420
520

;