<

Valikko

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Paremmat työympäristöt toimistoon, tuotantoon, varastoon ja teollisuuteen.
Toiveittesi mukaisesti.

TOIMISTO & NEUVOTTELU

Laaja valikoima laadukkaita ja käytännöllisiä toimisto- ja neuvottelukalusteita skandinaavisella muotoilulla. Tuotteita, jotka luovat tehokkaita ja viihtyisiä toimistoja.
Siirry valikoimaan tästä >>

VARASTO & TEOLLISUUS

Käytännöllisyys ja kestävyys ovat koko varasto- ja teollisuusvalikoimamme ydin. Tuotteet ja ratkaisut ovat kehitetty käyttäjät huomioonottaen.
Siirry valikoimaan tästä >>

MEILTÄ LÖYDÄT RATKAISUN

Tavoitteemme on suunnitella ja löytää ratkaisu hyvän vuorovaikutuksen avulla. Luomme paremman työympäristön sinulle seuraavan toimintamallin mukaisesti.

1
AUTAMME LÖYTÄMÄÄN RATKAISUT

Katsotaan yhdessä nykytilannettanne ja löydetään paras kokonaisuus, jonka avulla saatte tarpeisiinne sopivan ratkaisun yrityksenne toiminnallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseksi.

2
TOIVEET & TUOTEVALIKOIMA

Asiakaslähtöinen palvelumme huomioi yrityksenne yksilölliset toiveet, tarpeet ja tyylin löytäen parhaat vaihtoehdot yli 13 000 tuotteen valikoimastamme.

3
SISÄLLÖN TARKENNUS & VALMIS RATKAISU

Kun ratkaisu on löytynyt, katsomme yhdessä läpi vaihtoehdot puhelimitse, sähköpostitse tai mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan tapaamisessa. Tarkennamme ja muokkaamme ratkaisua toiveiden mukaisesti.

4
TOIMITUS & ASENNUS

Toimitamme aina ilmaisella toimituksella ja 7 vuoden takuulla. Halutessanne voimme tarjota myös asennuksen ja vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

PAREMMAT TYÖYMPÄRISTÖT!

Olemme luoneet parempia työympäristöjä asiakkaillemme jo yli 70 vuoden ajan. Meillä on vahva osaaminen kaikilla toimialoilla toimivien kaikenkokoisten yritysten kanssa.

Referenssit.
Rocla Bauhaus
Sartorius Keskisen

OTA YHTEYTTÄ

Olemme täällä sinua varten ja autamme sinua koko prosessin läpi kohti parempaa työympäristöä. Ota meihin yhteyttä niin löydämme ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi.

Sonja Cavonius
Myynti ja Asiakaspalvelu - Paremmat Työympäristöt
myynti@gerdmans.fi (24/7)
+358 09 887 0350 (Arkisin klo 08.00-16.00)
Chat (Arkisin klo 8:00-16:00)
Petteri Kujanpää
Myynti ja Asiakaspalvelu - Paremmat Työympäristöt
myynti@gerdmans.fi (24/7)
+358 09 887 0350 (Arkisin klo 08.00-16.00)
Chat (Arkisin klo 8:00-16:00)
 

Gerdmans Oy:n laaja tuotevalikoima sekä kokonaisvaltainen ja laadukas palvelu, aina asiakkaan tarvekartoituksesta valmiiden ja paikalleen asennettujen hyllyjen luovutukseen, takasi meille Patentti- ja rekisterihallituksessa paperiarkistomme sujuvan ja onnistuneen siirron ja uudelleenjärjestelyn.

Kaj Löfgren - tiimipäällikkö PRH