Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Hyvä äänitaso parantaa keskittymistä ja hyvinvointia

Julkaistu tiistai 20. syyskuuta 2016

Pienet muutokset voivat luoda miellyttävän työympäristön ja kun äänihäiriöt saadaan minimoitua, paranee luovuus ja keskittyminen. Melu ja ääni eivät pelkästään ärsytä, ne voivat jopa aiheuttaa onnettomuuksia. Häiritsevä melu on stressaavaa, väsyttävää ja vaikuttaa suorituskykyyn.

Hyvä äänitaso vaatii pitkäkestoista, jatkuvaa työtä. Meluhaitat pitäisi hoitaa jo alkulähteistä, mutta se ei ole aina mahdollista, silloin tarvitaan ääntä vaimentavaa sisustusta.

Mitä vaaditaan?

Työnantajan on huolehdittava siitä, että työntekijöille aiheutuva meluhaitta pienenee tai häviää kokonaan. Riippumatta työpisteen sijainnista on erittäin tärkeää, että meluhaittoihin kiinnitetään huomiota, ts. suunnitellaan ja seurataan tilannetta ja minimoidaan tai hävitetään meluhaitat kokonaan. Lähde: Arbetsmiljöverket (Työympäristövirasto)

Aktiivinen ja muuttuva toimisto vaatii joustavia ratkaisuja

Aktiivisessa toimistossa puhuminen, tuulettimet, soittosignaalit ja muut äänet ovat jokapäiväistä arkea. Avotoimistot edesauttavat kommunikointia, mutta keskittymistä vaativissa töissä työnteko vaikeutuu.

Paras akustiikka saadaan parantamalla huoneen äänieristystä. Suosittelemme käyttämään seinä-, pöytä- ja lattiasermiyhdistelmiä. Maisematoimistojen sermien on oltava eristäviä ja ääntä vaimentavia. Kovat sermiseinät eristävät hyvin, mutta ongelmia syntyy koska ääni pomppaa. Aaltomaisissa sermeissä on yleensä ääntä halkaiseva ominaisuus. Tätä kutsutaan diffuusioksi, joka vähentää epämiellyttävää kaikua.

Kolme tärkeätä akustiikkakäsitettä

  1. Imeytyminen: Sermin materiaali imee äänen ja ehkäisee sen pomppaamista takaisin.
  2. Diffuusio: Ääni halkeaa iskiessään sermiin ja vähentää epämiellyttävää kaikua
  3. Vaimennus: Ääni vaimenee käyttämällä esim. yhtä sermiä kahden työpisteen välissä.

Valikoimamme

Yhdistää korkean äänenvaimennusominaisuuden, hyvän muotoilun ja modernin skandinaavisen suunnittelun. Meillä on tyylikkäitä ja käytännöllisiä sermiseiniä, joiden avulla luot miellyttävän ja rauhallisen työympäristön.

Lattiasermit

Lattiasermiemme avulla luot uusia sisustusmahdollisuuksia ja ratkaiset akustiikkaongelmat.  Voidaan rakentaa erilaisia ratkaisuja ja sopivat erinomaisesti maisematoimistoon.

Pöytäsermit

Pöytäsermimme toimivat samalla tavalla kuin lattiasermimme.  Pienen koon ansiosta ne eivät ole akustiikan kannalta yhtä tehokkaita.

Seinälle asennettavat paneelit

Seinäpaneelit sopivat ympäristöihin joihin muut sermit eivät sovi tai näitä sermejä täydentämään. Saatavana eri värisinä ja eri mallisina.

Laadukkaat ääntävaimentavat sermit toimistolle