Valikko

Varastohyllyt

Lue lisää
per sivu
Näytä
 Vaihtoehtoa
eri kokoja ja värejä
 Vaihtoehtoa
ruostumatonta terästä
 Vaihtoehtoa
tausta/pääty
 80 Vaihtoehtoa
sis. kantopalkin
 24 Vaihtoehtoa
Kantavuus 3000 kg
 Vaihtoehtoa
Korkeus 70 mm, 2 kpl/pakkaus
 27 Vaihtoehtoa
Kantavuus 500 kg
 Vaihtoehtoa
seinä- tai lattiakiinnitys
 Vaihtoehtoa
hyllyjen kiinnitykseen
hyllyjen kiinnitykseen / yhdistämiseen
540 g, musta kumi
teräs, P 1500 mm
laatikostoon, käsittelemätön
 96 Vaihtoehtoa
Korkeus 2000 mm ja 2500 mm

Varastohyllyt

Käytännöllinen varastohylly mahdollistaa tehokkaan varastoinnin ja tavaroiden pitämisen järjestyksessä. Nykyaikainen ja tehokas varastohyllyjärjestelmä helpottaa työskentelyä ja sopii moniin eri tiloihin ja säilytysvaatimuksiin. Mikäli sinun tarvitsee säilyttää raskasta tavaraa voit olla huoletta, sillä hyllymme kestävät mallista riippuen 80-350 kg/taso. Monet teräshyllymme ovat asennettavissa täysin ilman ruuveja ja ne ovat helppo käyttää ja koota. Ne ovat lisäksi tyylikkäitä, joten ne sopivat monenlaiseen toimistoympäristöön.

Puuhylly: Puuhylly Dan on hyllyjärjestelmä, joka on valmistettu käsittelemättömästä massiivimännystä ja siihen on saatavilla myös puinen laatikosto Dan. Danin kantavuus on 80 kg/hyllytaso.

Teräshylly laatikoilla: Perushyllymme Focus on saatavilla valmiiksi täytettynä SmartStore Classic muovilaatikoilla tai ottolaatikoilla Durra. Valitse vain mieleisesi pakettikokonaisuus – tämän helpompaa ei tavaroiden säilytys ja lajittelu voisi olla!

Elintarvikehyväksytty varastohylly: Flex toimitetaan elintarvikehyväksytyillä muovisilla hyllytasoilla. Vihreät tasot sopivat lisäksi pakastinympäristöön. Enimmäiskantavuus on 270 kg/taso.

Onko sinulla kysyttävää tuotteisiimme liittyen? Ota meihin yhteyttä, niin opastamma sinua valitsemaan käytännöllisimmät ja kilpailukykyisimmät tuotteet yrityksellesi!