Valikko

Varastohyllyt

Käytännöllinen varastohylly mahdollistaa tehokkaan varastoinnin ja tavaroiden pitämisen järjestyksessä. Nykyaikainen ja tehokas varastohyllyjärjestelmä helpottaa varastotyöskentelyä ja se sopii moniin eri tiloihin ja säilytysvaatimuksiin. Mikäli sinun tarvitsee säilyttää raskasta tavaraa voit olla huoletta, sillä varastohyllymme kestävät mallista riippuen 80-350 kg/hyllytaso. Monet varastohyllymme ovat asennettavissa täysin ilman ruuveja ja ne ovat helppo käyttää ja koota.

Puinen varastohylly: Puuhylly Dan on varastohyllyjärjestelmä, joka on valmistettu käsittelemättömästä massiivimännystä. Se on monipuolinen varastohylly, johon on saatavilla myös puinen laatikosto Dan. Puuhylly Danin kantavuus on 80 kg/hyllytaso.

Varastohylly laatikoilla: Perushyllymme Varastohylly Focus on saatavilla valmiiksi täytettynä SmartStore Classic muovilaatikoilla tai ottolaatikoilla Durra. Valitse vain mieleisesi pakettikokonaisuus – tämän helpompaa ei tavaroiden säilytys ja lajittelu voisi olla!

Elintarvikehyväksytty varastohylly: Varastohylly Flex toimitetaan elintarvikehyväksytyillä muovisilla hyllytasoilla. Vihreillä muovisilla hyllytasoilla varustettu varastohylly Flex sopii lisäksi pakastinympäristöön. Hyllyn enimmäiskantavuus on 270 kg/taso.

Onko sinulla kysyttävää tuotteisiimme liittyen? Ota meihin yhteyttä, niin opastamma sinua valitsemaan käytännöllisimmän ja kilpailukykyisimmän varastohyllyn yrityksellesi!

per sivu
Näytä
 24 Vaihtoehtoa
Kantavuus 3000 kg

 Vaihtoehtoa
Korkeus 70 mm, 2 kpl/pakkaus

 55 Vaihtoehtoa
Kantavuus 500 kg

tarvitaan joka toista osaa varten, lisävarusteet

540 g, musta kumi

teräs, P 1500 mm

laatikostoon, käsittelemätön