Öljynimeytysliinat Olja

saatavana arkkina, rullina, käärmeenä, tai tyynynä

Öljynimeytysliina Olja imeyttää öljyjä, bensiiniä, dieseliä yms. Se hylkii vettä ja on ihanteellinen öljyn ja veden erottamisessa. Imeytysliinaa sopii päivittäiseen käyttöön esimerkiksi koneiden alla tai öljyn imeyttämiseen nopeasti onnettomuustilainteissa. Kestävä, pehmeä ja nukkaamaton. Öljynimeytysliinoja on saatavilla rullina, arkkeina, käärmeinä ja tyynyinä.

Imeytysarkki, 400x500mm

Riittoisa ja tehokas. Käytännöllinen apu esimerkiksi korjaustöissä ja teollisuuspöytien pyyhkimisessä.

Imeytysrulla 400mm x 40m tai 800mm x 40m

Imeytysrullaa voidaan käyttää suurten pintojen peittämiseen tai vaikka mattoina. Ne imevät tehokkaasti ja luotettavasti ja sopivat siksi hyvin roiskeiden ja vuotovahinkojen minimoimiseen. 800 mm:n imeytysmattoa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi tai kuivausrullana.

Imeytyskäärme, Ø75mm x 3m tai 1,2m. Voidaan käyttää esimerkiksi koneiden, tynnyreiden ja säiliöiden pitkäaikaisiin vuotoihin. Hätätilanteissa imeytyskäärmeet ovat luotettavia vuotosuojia ja imevät nopeasti nesteet itseensä niin, etteivät vuodot pääse leviämään. Imukykyiset imeytyskäärmeet koostuvat erittäin imukykyisestä polypropeenista. Laajenevan päällisen ansiosta ne ovat myös muovattavia.

Imeytystyyny, 400mmx400mm. Imeytystyynyjä käytetään suurempien nestemäärien imeytyksessä, kuten esimerkiksi vuotavien koneiden ja putkien vuototapauksissa. Tyynyt ovat ihanteellisia niiden käytännöllisen tilavuutensa ja joustavan muotonsa ansiosta.

  • Erittäin hyvä imukyky
  • 2 kerrosta, kestävä
  • Helppo ja tehokas jätteenkäsittely
Alkaen 105,00 €
Suodatin
75
400
500
400
1200
3000
40000
80000

Liittyvät tuotteet
Saatat pitää myös näistä