Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, pieni, jauhemaalattu

Tuotenr. 12-562898

säkkiteline, säädettävä korkeus

133,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 164,92 €)
Toimitusaika 2-3 viikkoa

KuvausJätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, pieni, jauhemaalattu

Jätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, pieni, jauhemaalattu, on moneen käyttöön sopiva jätesäkkiteline, johon TubeSac jätesäkit sopivat täydellisesti. TubeSac ja TubeStand mahdollistavat pitkän jätesäkin vaihtovälin, sillä TubeStand -telineen ja siihen sopivan TubeSac -tuubin avulla voit vetää tarvittaessa aina lisää säkkiä käyttöösi.

Saatavilla on kaksi mallia, joista molemmat ovat saatavilla kahdessa koossa: Iso ja pieni, lattialle tai seinään kiinnitettäväksi. Telineet ovat joko jauhemaalattu tai ruostumatonta terästä. Lattiateline on varustettu pyörillä, joten se on helposti siirrettävä. Toimitukseen kuuluu sakset ja pidike nippusiteille

Päätä siis itse milloin säkki on täynnä! Aina optimaalinen säkin koko on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä käytät vain sen verran mitä tarvitset. Telineessä on säkki aina käytettävissäsi! Sulje, tyhjennä ja ota uusi säkki käyttöön vain 15:ssä sekunnissa. TubeSac ja TubeStand sopivat käyttöön monella toimialalla, esimerkiksi keittiöissä ruokajätteille, sairaanhoidossa ja tuotantojätteille.

TubeSac sopii parhaiten sinne missä hygienia on tärkeää. Jätesäkkien käsittelyssä sinun ei ikinä tarvitse koskea jätteeseen tai kohtiin, joihin jäte on koskenut, sillä se joutuu suoraan seuraavaan säkkiin.

Tekniset tiedotJätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, pieni, jauhemaalattu

Materiaali teräs
Väri hopea
Halkaisija Ø 290 mm
Korkeus 600-850 mm