Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jätesäkki TubeSac TPR50, pieni, punainen, ø362mm, P 55m

Tuotenr. 12-562917

useita malleja

39,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 48,36 €)
Toimitusaika 2-3 viikkoa

KuvausJätesäkki TubeSac TPR50, pieni, punainen, ø362mm, P 55m

Jätesäkki TubeSac TPR50, pieni, punainen, ø362mm, P 55m. Jätesäkit ovat nipussa, joka on helposti asennettavissa TubeStand-telineeseen. TubeSac on muovinen tuubi, jota vetämällä saat juuri haluamasi kokoisen säkin. Kun se on halutun kokoinen, se suljetaan nippusiteellä. Liitä samanaikaisesti myös toinen nippuside seuraavan säkin pohjaksi, ja leikkaa tuubi näiden kahden nippusiteen välistä poikki. 15 sekunnissa olet sulkenut pussin ja avannut uuden.

Voit siis itse päättää kuinka suuren säkin haluat vetämällä tarvittaessa lisää säkkiä käyttöön. Näin ollen päätät myös siitä, milloin säkki on täynnä. Aina optimaalinen säkin koko on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä käytät vain sen verran mitä tarvitset. Telineessä on säkki aina käytettävissäsi! Sulje, tyhjennä ja ota uusi säkki käyttöön vain 15:ssä sekunnissa.

TubeSac-jätesäkit sopivat käytettäviksi tiloihin, joissa hygienia on tärkeää, sillä säkin toiminnon vuoksi mahdolliset sivuille roiskuneet jätteet sujahtavat aina seuraavaan säkkiin uutta säkkiä esiin vedettäessä. TubeSac ja TubeStand sopivat esimerkiksi keittiöissä, sairaanhoidossa ja tuotantojätteille. MSB:n (Ruotsin kriisiajan turvallisuus- ja valmiusvirasto Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) hyväksymä terveydenhuollon käyttöön.

Tekniset tiedotJätesäkki TubeSac TPR50, pieni, punainen, ø362mm, P 55m

Materiaali muovi
Väri punainen
Määrä per pakkaus toimitukseen kuuluu 60 kpl nippusiteitä
Halkaisija Ø 362 mm
Rullan pituus 55 m