Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jätesäkki TubeSac TP50, pieni, läpinäkyvä, ø362mm, P 55m

Tuotenr. 12-562914

useita malleja

38,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 47,12 €)
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Kuvaus Jätesäkki TubeSac TP50, pieni, läpinäkyvä, ø362mm, P 55m

Jätesäkki TubeSac TP50, pieni, läpinäkyvä, ø362mm, P 55m. Jätesäkit ovat nipussa, joka on helposti asennettavissa TubeStand-telineeseen. TubeSac on muovinen tuubi, jota vetämällä saat juuri haluamasi kokoisen säkin. Kun se on halutun kokoinen, se suljetaan nippusiteellä. Liitä samanaikaisesti myös toinen nippuside seuraavan säkin pohjaksi, ja leikkaa tuubi näiden kahden nippusiteen välistä poikki. 15 sekunnissa olet sulkenut pussin ja avannut uuden.

Voit siis itse päättää kuinka suuren säkin haluat vetämällä tarvittaessa lisää säkkiä käyttöön. Näin ollen päätät myös siitä, milloin säkki on täynnä. Aina optimaalinen säkin koko on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä käytät vain sen verran mitä tarvitset. Telineessä on säkki aina käytettävissäsi! Sulje, tyhjennä ja ota uusi säkki käyttöön vain 15:ssä sekunnissa.

TubeSac-jätesäkit sopivat käytettäviksi tiloihin, joissa hygienia on tärkeää, sillä säkin toiminnon vuoksi mahdolliset sivuille roiskuneet jätteet sujahtavat aina seuraavaan säkkiin uutta säkkiä esiin vedettäessä. TubeSac ja TubeStand sopivat esimerkiksi keittiöissä, sairaanhoidossa ja tuotantojätteille. MSB:n (Ruotsin kriisiajan turvallisuus- ja valmiusvirasto Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) hyväksymä terveydenhuollon käyttöön.

Tekniset tiedot Jätesäkki TubeSac TP50, pieni, läpinäkyvä, ø362mm, P 55m

Materiaali muovi
Väri läpinäkyvä
Halkaisija Ø 362 mm
Rullan pituus 55 m
Määrä per pakkaus toimitukseen kuuluu 60 kpl nippusiteitä