Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jätesäkki TubeSac Biostark TSBIO40

100 % maatuva

62,00 €
Aina ilmainen toimitus! Hinnat ALV 0 %

KuvausJätesäkki TubeSac Biostark TSBIO40

Jätesäkki TubeSac Biostark TSBIO40 on valmistettu 100 % maatuvasta materiaalista. Sillä on OK compost -sertifikaatti, eli se täyttää EN 13432 vaatimukset. TubeSac Biostark on valmistettu PLA:sta, materiaalista, jota saadaan maissitärkkelyksestä ja sokerijuurikkaasta. Toimitukseen kuuluu 60 kpl nippusidettä säkkien sulkemista varten.

TubeSac jätesäkit ovat pakattu niin, että nippu on helppo asentaa telineeseen ja ottaa käyttöön. Säkki on muodoltaan pitkä tuubi, jota vedetään nipusta niin paljon kun on tarve ja päätetään ja aloitetaan nippusiteellä. Kun säkissä on sopivasti jätettä, se suljetaan nippusiteellä. Liitä samanaikaisesti myös toinen nippuside seuraavan säkin pohjaksi, ja leikkaa tuubi näiden kahden nippusiteen välistä poikki. 15 sekunnissa olet sulkenut pussin ja avannut uuden.

TubeSac-jätesäkit sopivat käytettäviksi tiloihin, joissa hygienia on tärkeää, sillä säkin toiminnon vuoksi mahdolliset sivuille roiskuneet jätteet sujahtavat aina seuraavaan säkkiin uutta säkkiä esiin vedettäessä. Sopivat esimerkiksi keittiöihin ja tuotantotiloihin.

Tekniset tiedotJätesäkki TubeSac Biostark TSBIO40

Väri vihreä
Materiaali muovi
Halkaisija Ø 362 mm
Rullan pituus 40 m
Määrä per pakkaus toimitukseen kuuluu 60 kpl nippusiteitä


Tuotenr. 12-562920
100 % maatuva
Hinnat ilman ALV:ta.
Toimitusaika 2-3 viikkoa
62,00 €
loading