<

Valikko

Hygieniatuotteet siisteyden ylläpitoon arjessa

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Käsidesi Handdes
 Vaihtoehtoa
hajusteeton ja kosteuttava
  • Hyväksytty EN 1500 mukaisesti
  • Tehokas suoja viruksia vastaan, 75 % alkoholipitoisuus
  • Kosteuttava ja hajusteeton
Pintojen desinfiointiaine Desi
puhdistaa pinnat viruksilta ja bakteereilta
TORK® vetopyyheannostelija
 Vaihtoehtoa
2 eri kokoja
  • Hyvän käsihygienian ylläpitoon
TORK annostelija nestesaippualle
 Vaihtoehtoa
painonapilla tai vivulla
Käsipyyheannostelija paperipyyhkeille
 Vaihtoehtoa
KxLxS 340x290x133
  • Hyvän käsihygienian ylläpitoon
  • Lukittava
Käsipyyheannostelija CWS
 Vaihtoehtoa
taitetuille paperipyyhkeille
Puhdistusliinat, 58 liinaa/prk, 4-pakk
rasvalle, öljylle ja karkealle lialle
  • Öljylle, rasvalle ja karkealle lialle
TORK paperiteline
 Vaihtoehtoa
Jalallinen tai seinämalli
TORK rullakäsipyyhe
 Vaihtoehtoa
hybridilaatu
TORK vetopyyhe, 11 rullaa/pakkaus
 Vaihtoehtoa
pakkauksessa 11 rullaa, että pienempi versio paperipyyheautomaatti
TORK vetopyyhe, 6 rullaa/pakk
 Vaihtoehtoa
pakkauksessa 6 rullaa, suurempaan vetopyyheannostelijaan
Rullakäsipyyhe, pehmopaperi, 2 rullaa/pakk
pehmopaperi, kaksinkertainen, valkoinen, pakkauksessa 2 rullaa
TORK puhdistusliina, vaativaan käyttöön
 Vaihtoehtoa
kuituliina, valkoinen, pakkauksessa 1 rulla
Vetopyyhe, paperia
1000 metriä, leveys 320 mm

Hygieniatuotteet siisteyden ylläpitoon arjessa

Varusta vessat ja muut tilat tarvittavilla tuotteilla siisteyden ja hyvän hygienian ylläpitoon. Meiltä löydät hygieniatuotteet kuten käsipyyheannostelijat, desinfiointiaineet, saippuat ja puhdistusliinat. Hanki meiltä kaikki mitä tarvitset siisteyden ylläpitämiseen erilaisissa työympäristöissä. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Hygieniatuotteet monenlaisten tilojen puhtaanapitoon

Valikoimassamme on monenlaiset kätevät tuotteet hygieenisen ympäristön ylläpitämiseen helposti ja käytännöllisesti. Siistissä ympäristössä on mukavampi oleskella ja myös työpaikan saniteettitilojen puhtaus vaikuttaa osaltaan työpaikan viihtyvyyteen. Käytännölliset hygieniatuotteet helpottavat siisteyden ylläpitoa arjessa.

Tyylikäs TORK nestesaippuan annostelija sopii hyvin tiloihin, joissa on paljon kävijöitä. Näet annostelijan sisäänrakennetusta tasoindikaattorista milloin se on aika täyttää uudelleen.

Joskus sekä käsien että pintojen desinfiointiaine voi olla tarpeen. Erityisesti virusten leviämisen aikoihin se voi olla hyvä lisä etenkin paikoissa, joissa käsienpesumahdollisuudet ovat rajatut. Desinfiointiaineemme ovat saatavilla pumpulla tai ilman.

Löydät meiltä myös käsipyyheannostelijat ja niihin sopivat taitellut käsipyyhkeet. Paperiset vetopyyherullat sopivat myös likaantuneiden pintojen pyyhkimiseen märällä. Osa paperisista vetopyyherullista sopivat myös työkalujen ja koneenosien puhdistamiseen ja käsien ja koneiden puhdistamiseen öljystä ja rasvoista. Kosteat, valkoiset puhdistusliinamme sopivat täydellisesti sileiden pintojen puhdistukseen. Ne puhdistavat helposti rasvan, öljyn ja karkean lian. Käsienpuhdistusliina puolestaan poistaa itsepäisimmänkin lian käsistä suojaten samalla ihoa. Käytä niitä poistamaan muun muassa rasvaa, öljyjä, liimaa, vahaa, nokea, kuulakärkikynän mustetta, voiteluaineita, värejä ja maalia.

Autamme sinua Hygieniatuotteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat tarvikkeet, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!