<

Valikko

Ympäristö ja Jätteenkäsittely - tuotteet ammattilaisille

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Ympäristö ja Jätteenkäsittely - tuotteet ammattilaisille

Luo toimiva jätteenkäsittely ja tehokas kiinteistöhuolto sopivilla jätesäiliöillä ja tehokkailla siivousvälineillä. Meiltä löydät hyvän valikoiman tuotteita, joilla huolehdit kätevästi ympäristöstä sekä vähennät tuotannon rasitusta. Laajassa valikoimassamme on tuotteet ulko- ja sisäkäyttöön - sekä toimistoon että teollisuuteen. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Ympäristön puhtaanapito ja Jätteenkäsittely - näillä onnistut

Töitä on mukavampi tehdä kunnon työvälineillä. Siksi olemme huolellisesti valinneet valikoimaamme fiksut tuotteet ympäristön huoltoon ja jätteiden käsittelyyn. Roskien tehokas lajittelu ja käsittely säästää sekä luonnonvaroja että lompakkoa.

Aloita varmistamalla, että työpaikallasi on sopivan kokoiset roska-astiat ja jäteastiat. Riittävä määrä oikeanlaisia astioita tekevät jätteenkeräyksestä ja lajittelusta sujuvaa. Mikäli astioita ei ole tarpeeksi tai ne eivät sovellu kerättävälle jätteelle, ei niitä välttämättä tule käytettyä tehokkaasti. Kippikontit sopivat täydellisesti suuren tilavuuden vievälle jätteelle, esimerkiksi talonsisäisiin bulkkitavaran kuljetuksiin ja tuotantojätteen väliaikaiseen säilytykseen.

Älä rasita itseäsi turhaan, vaan hanki lakaisukone, jolla siivoat varaston, tuotantoalueen ja taloyhtiöiden pihaympäristön käden käänteessä. Teollisuusimurilla imuroit vikkelästi liiketilat, varastot ja muut kovassa käytössä olevat tilat joihin kulkeutuu pikkukiviä ja muuta roskaa päivän mittaan.

Sisätiloihin löydät valikoimastamme kaiken ketteristä pyykkivaunuista paperitelineisiin, rikkasetteihin ja siivousvaunuihin sekä paljon muuta!

Vaarallisten jätteiden säilytys ja käsittely

Käsitteletkö työssäsi öljytynnyreitä, kemikaaleja tai kaasupulloja? Yrityksen tulee huolehtia siitä, että vaarallisia aineita käsitellään turvallisesti ja että ympäristö ja ihmiset eivät vahingoitu aineiden käsittelyn tai varastoinnin yhteydessä. Näiden tuotteiden nostamiseen, varastointiin ja muuhun käsittelyyn tarvitset siis hyvät varusteet. Esimerkiksi laadukas valuma-allas kestää öljyjä ja useimpia happoja ja kemikaaleja. Ne estävät kemikaalien valumisen ympäristöön tai viemäreihin mahdollisten vuotojen sattuessa.

Autamme sinua jätteenkäsittelyyn tarkoitettujen tuotteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme ympäristön puhtaanapitoon ja jätteenkäsittelyyn tarkoitetut tuotteet, meiltä löydät aina sopivat ratkaisut! Mikäli sinulla herää kysymyksiä valikoimastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!