<

Valikko

Irtopyörä ja Rullapöytä varaston ja teollisuuden tarpeisiin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Rullarata Sif, valmis paketti
 Vaihtoehtoa
muovi- ja peltirullat, säädettävät tuet
 • Kevyelle ja keskiraskaalle kuormalle
 • Kestää 250 kg/m
 • Portaattomasti säädettävät tuet
Rullarata Rogn, lavoille, paketti
 Vaihtoehtoa
Teräsrullat, säädettävät tuet
 • Kuormalavojen käsittelyyn
 • Kestää jopa 1000 kg/m
 • Portaattomasti säädettävät tuet
Rullapöytä
säädettävä pituus 416-1295 mm, lukittavilla pyörillä
 • Perusmalli
 • Säädettävä pituus
Rullapöytä Setten
 Vaihtoehtoa
Kevyen kuorman käsittelyyn
 • Taipuu myös sivuttain
 • Helppo siirtää
 • Säädettävä korkeus ja pituus
Polyamidipyörä
 10 Vaihtoehtoa
liukulaakeri
Kääntöpyörä polyamidista, kotelo teräspeltiä
 11 Vaihtoehtoa
kääntyvät pyörät liukulaakerilla tai rullalaakerilla
Kiintopyörä, polyamidia, kotelo teräspeltiä
 11 Vaihtoehtoa
kiinteä pyörä, liukulaakeri tai rullalaakerilla
Irtopyörä, polyamidia, murtumaton
 11 Vaihtoehtoa
irtopyörät kanssa liukulaakeri tai rullalaakerilla
Kääntöpyörät polyamidia, 4 kpl joista 2 kaksoisjarrulla, liukulaakeri
 Vaihtoehtoa
2 kääntyvää pyörää ja 2 kääntyvää pyörää kaksoisjarrulla, liukulaakeri
Kääntöpyörät polyamidia, 4 kpl joista 2 kaksoisjarrulla, rullalaakeri
 Vaihtoehtoa
2 kääntyvää pyörää ja 2 kääntyvää pyörää kaksoisjarrulla, rullalaakeri

Irtopyörä ja Rullapöytä varaston ja teollisuuden tarpeisiin

Tehosta työprosessia ja hanki rullapöytä ketterään ja joustavaan materiaalin virtaukseen. Meiltä löydät myös irtopyörät, joita valikoimassamme on monia eri malleja. Meiltä löydät esimerkiksi umpikumista, nylonista ja polyamidista valmistetut teollisuuspyörät. Luo edellytykset, jotka tehostavat työtä ja säästävät voimia töissä. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Irtopyörä nylonista vai massiivikumista?

Valikoimastamme löydät teollisuuspyörät joka lähtöön. Miksi valita kääntöpyörät nylonista, entä miksi massiivikumista? Mikä etu on ilmakumipyörällä? Valitaksesi oikeanlaiset pyörät, on tärkeä tietää, millä alustalla pyörät tulevat rullaamaan ja kuinka paljon painoa niiden tulee kestää. Laaja valikoimamme kattaa pyörämallit tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Kaikista tavallisin irtopyörien materiaali on massiivikumi. Massiivikumipyörät sopivat käyttöön melkein missä tahansa. Ne ovat iskunkestävät ja vaimentavat tärinää. Lisäksi ne ovat lempeitä alustalleen. Käytä massiivikumipyöriä varastossa ja tuotannossa, joissa on betonilattiat. Niiden avulla kuljetat hiljaisesti ja pehmeästi.

Ilmakumipyörät ovat oiva ratkaisu ulkokäyttöön. Saat niistä alustaa vasten lempeät teollisuuspyörät, jotka vaimentavat tärinää. Ne sopivat käyttöön myös epätasaisilla alustoilla. Ilmakumipyörät ovat saatavilla kuvioidulla pinnalla.

Nylonpyörä on erittäin kulutuksen kestävä vaihtoehto. Se sopii parhaiten sisäkäyttöön, mutta kovan pintansa vuoksi sitä voidaan käyttää myös ulkona. Se kestää myös erilaisia nesteitä. Nylonpyörät soveltuvat tilanteisiin, joissa kuljetetaan painavia kuormia, sillä ne kestävät suurtakin painoa.

Mieti myös, haluatko että pyöräsi ovat jarrullisia sekä minkälaisen kiinnityksen niihin tarvitset.

Irtopyörien laakereiden valinta

Valittuasi haluamasi irtopyörän materiaalin, on tärkeä miettiä, minkä tyyppiset laakerit tarvitset niihin. Laakerit vaikuttavat vaunun rullauksen tuntumaan sekä siihen, kuinka herkästi vaunu lähtee liikkeelle pysähdyksestä. Laadukkailla laakereilla varustetuilla pyörillä saat yleensä tasaisemman rullauksen vaunullesi. Erittäin tasokkaille vaihtoehdoille ei kuitenkaan aina ole tarve, ja vaunut toimivat halutunlaisesti myös yksinkertaisemmilla vaihtoehdoilla.

Liukulaakerit ovat teollisuuspyörien yksinkertaisin vaihtoehto. Se on kustannustehokas vaihtoehto, joka on korroosionkestävä ja huoltovapaa normaalissa käytössä. Tämän tyyppistä ratkaisua käytetään yleensä vaunuissa, joilla ajetaan hitaasti. Suuremmilla nopeuksilla ongelmia saattaa ilmetä.

Rullalaakeroitu teollisuuspyörä on vakaa, kestävä ja enimmäkseen huoltovapaa. Rullalaakeroituja pyöriä käytetään yleensä vaunujen kääntöpyörissä ja ne kestävät normaaleja nopeuksia. Tämän tyyppisiä laakereita voidellaan pitkävaikutteisella rasvalla, jolloin laakereista tulee käytännössä huoltovapaita käyttöikänsä aikana.

Kuulalaakerit ovat paras pyörälaakerityyppi. Kuulalaakeroiduilla pyörälaakereilla saat helposti ja sujuvasti rullaavat pyörät, jotka kestävät myös suurempia nopeuksia ilman lämpimäksi ajoa.

Myös muun tyyppisiä laakereita on olemassa, mutta nämä kolme mainittua vaihtoehtoa ovat ne tavallisimmat.

Autamme sinua Irtopyörän ja Rullapöydän valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva teollisuuspyörä ja rullapöytä, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!