<

Valikko

Varastokärry varastoon ja teollisuuteen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Varastokärryt & muu Kuljetus

2 hyllytasoa, useita eri kokoa ja malleja
 Vaihtoehtoa
Alkaen 324,00 €
KxLxS 1070 x 800 x 570 mm, pyökki
415,00 €
Useita kokoja, 2 tai 3 hyllytasolla
 Vaihtoehtoa
Alkaen 734,00 €
kuormitus 400 kg
 Vaihtoehtoa
Alkaen 248,00 €
kestää 150 kg kuorman
95,00 €
useita vaihtoehtoja
 12 Vaihtoehtoa
Alkaen 753,00 €
täysin hitsattu, sähkösinkitty
 Vaihtoehtoa
Alkaen 495,00 €
1-2 kpl/pakkaus
 Vaihtoehtoa
Alkaen 74,00 €
vannejarru etupyörässä, kuulalaakeroitu pyörä
899,00 €
KxL 1110x550 mm, maksimikuormitus 250 kg
99,00 €
muovi- ja peltirullat, säädettävät tuet
 Vaihtoehtoa
Alkaen 695,00 €

Varastokärry varastoon ja teollisuuteen

Modernissa varastossa ja teollisuustiloissa materiaalin käsittelyyn ja kuljetuksen sujuvuuteen kohdistuu korkeita vaatimuksia. Varastokärryjen tulee kestää erilaista kuormitusta ja monipuolista käyttöä, jotta ne auttavat ja tehostavat työtä. Meiltä löydät kuljetusratkaisut, jotka helpottavat arkea. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Oikeanlaiset Varastokärryt tekevät tavarankäsittelystä sujuvampaa

Valitessasi varastokärryjä on tärkeä miettiä asioita oikeassa järjestyksessä. Erilaiset kuljetukset ja tavarankäsittely on sujuvampaa, kun käytössäsi on oikeanlaiset vaunut. Mieti mihin tarkoitukseen tarvitset niitä, paljonko kuljettamasi tuotteet painavat ja kuinka suuria ja minkä muotoisia ne ovat. Jo nämä mietinnät auttavat sinua hahmottamaan minkä tyyppisen vaunun tarvitset.

Käydään tässä muutamia huomionarvoisia kohtia läpi yksitellen:

Kantavuus: Kuinka paljon painoa kärryjen tulisi kestää? Pyöriä ei suotta kutsuta varastokärryjen tärkeimmäksi osaksi. Ne määräävät pitkälti kuinka paljon painoa vaunusi kestävät. Kevyet kumipyörät kestävät vähiten painoa, kun taas raskaat ilmakumipyörät kestävät eniten. Tarkista aina myös hyllytasojen kantavuudet sekä vaunun kokonaiskantavuus.

Työympäristö: Minkälaisessa työssä vaunuja käytetään? Tuleeko niiden kulkea myös portaissa? Tarvitseeko niiden olla ESD-suojatut? Ravintolatiloissa hygieniavaatimukset ovat korkeat, kun taas teollisuudessa kestävyys on valttia.

Tuotteet: Kuljetatko isoja levyjä, kahvikuppeja vai kenties viittätoista koripalloa? Erilaiset tuotteet vaativat eri asioita. Saatat tarvita erilaisia tasokokoja tai -muotoja, reunoilla tai ilman.

Muunneltavuus: Vaihtelevatko käyttötarpeet hieman päivästä toiseen? Lisävarusteillamme, kuten kirjoitusalustalla, laatikoilla, lankakoreilla, tikkailla ja hyllynjakajilla saat muunneltavuutta kärryihisi.

Lue lisää kärryjen valinnasta artikkelistamme