<

Valikko

Pyörätelineet & Pyöräkatokset

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Pyöräteline seinään/maahan, 3-5 pyöräpaikkaa
 Vaihtoehtoa
seinä-tai maahankiinnitykseen
 • Perusmalli
 • Seinä- tai maa-asennus
Pyöräteline 4-6 pyörälle, tukikaarilla
 Vaihtoehtoa
4-6 pyöräpaikkaa
 • Perusmalli
 • Tukikaaret estävät vanne- ja lokasuojavaurioita
Pyöräteline, kuumasinkitty, 2-6 pyörälle
 Vaihtoehtoa
pyörien pysäköinti toiselle puolelle
 • Perusmalli
 • Galvanoitu
Pyöräteline 10-12 pyörälle, kuumasinkitty, molemminpuolinen pysäköinti
 Vaihtoehtoa
pyörien pysäköinti molemmille puolille
 • Perusmalli
 • Pysäköinti telineen molemmin puolin
Pyöräteline Podi
 Vaihtoehtoa
sopii myös maastopyörille
 • Teline suojaa pyörän renkaita ja vanteita
 • Tilaa säästävä
 • Sinkitty
Polkupyöräteline Heidrun, kuumasinkitty
 12 Vaihtoehtoa
U- tai T-malli
 • Ruostumaton
 • Tukeva rakenne
 • Suojaa varkaudelta
Potkulautateline Ellery
 Vaihtoehtoa
sähköpotkulaudoille
 • Moderni design
 • Kestävä rakenne
 • Tuo järjestystä julkisille paikoille
Pyöräteline seinään Egan
 Vaihtoehtoa
seinäasennus
 • Vakaa rakenne
 • Tilaa säästävä
 • Seinäasennus
Pyöräkatos Hedin, yksi- tai kaksipuolinen
 Vaihtoehtoa
yksi- tai kaksipuolinen
 • Ruostumaton
 • Jatkettava
Sivupaneeli pyöräkatokseen Hedin
 Vaihtoehtoa
yksi- tai kaksipuoliseen katokseen
Pyöräkatos, perusosa
 Vaihtoehtoa
perusyksikkö, leveys 4200 mm
Pyöräkatos, lisäosa
 Vaihtoehtoa
lisäosa, leveys 4200 mm
Pyöräkatoksen sivuseinä, trapetsipelti
 Vaihtoehtoa
trapetsipelti, jauhemaalattu harmaanvalkoinen
Vesikouru pyöräkatokseen
PVC-syöksytorvi, yksipuoliselle suojakatokselle

Pyörätelineet & Pyöräkatokset

Kuinka moni työpaikallanne pyöräilee töihin? Pyöräily liikkumismuotona on yhä suositumpaa, ja työmatkapyöräily voi puolestaan säästää sekä aikaa että rahaa ja kohottaa peruskuntoa. Fiksusti suunniteltu, kestävä pyöräteline on toimivan pyöräpaikoituksen perusta, joka tekee pyöräilystä mukavampaa. Valikoimassamme on vaihtoehtoja 2-24:lle pyörälle, ulkotiloihin sopivat ruostumattomasta teräksestä valmistetut, betoniset ja runkolukittavat telineet. Löydät meiltä myös käytännölliset pyöräkatokset. Hyvät työskentelypuitteet heijastavat liiketoiminnan tavoitteita - hanki meiltä käytännölliset polkupyörätelineet varastoon, kotiin, taloyhtiöön, tai työpaikalle ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Pyöräteline pihalle vai sisälle?

Kesällä pyöräilykausi on kuumimmillaan. Kuitenkin monet hakevat pyörän esiin talvivarastosta jo aikaisin keväällä ja jatkavat pyöräilyä pitkälle syksyyn. Pakkasta uhmaavat kuntoilijat jatkavat pyöräilyä vuoden ympäri. Mikäli pyöräparkki on ulkotiloissa, kannattaa panostaa ruostumattomiin pyörätelineisiin, jotka kestävät pohjoismaista ilmastoa. Laadukas polkupyöräteline kestääkin sään kuin sään. Mikäli tarkoituksena on sijoittaa polkupyöräteline varastoon tai sisälle, saattaa edullisempi malli riittää hyvin.

Runkolukittava pyöräteline

Pyörätelineen tulee olla suunniteltu niin, ettei se vie turhaa tilaa, että pyörän asettaminen telineeseen on vaivatonta ja että polkupyörät myös istuvat telineessä tukevasti. Suosittelemme lisäksi, että pyöräteline kiinnitetään maahan tukevuuden varmistamiseksi ja pyörien suojaamiseksi varkauksilta. Kun haluat varmistua siitä, että polkupyörät eivät katoa parkista päivän aikana, on yksi hyvä tapa lukita pyörä rungosta kiinni. Tähän tarkoitukseen löydät valikoimastamme runkolukittavat polkupyörätelineet. Tukikaarilla varustetut telineet estävät lisäksi pyörien kaatumisen ja siitä syntyviä vanne- ja lokasuojavaurioita.

Pyöräteline & Pyöräkatos taloyhtiöön

Kauhistuttaako taloyhtiön pyörävaraston kaaos? Jos tilanne talven jälkeen tuntuu toivottomalta eikä omaa pyörää tunnu löytyvän muiden joukosta, on aika laittaa varasto- ja kellaritilat kuntoon. Pienikin tila saadaan tuntumaan kokoaan suuremmalta näppärillä varusteilla, jotka auttavat pitämään pyörät ja niiden tarvikkeet järjestyksessä. Turvalliseen ja tehokkaaseen säilytykseen tarkoitettuihin pyörätelineisiimme saat mahtumaan jopa 24 pyörää, ja yhdistelemällä erikokoisia telineitä saat juuri sellaisen pyörävaraston kuin haluat!

Polkupyörätelineitämme voi käyttää sekä sisällä että ulkona, mutta mikäli telineet ovat ulkona, voi olla hyvä hankkia myös pyöräkatos suojaamaan pyöriä sateelta ja suoralta auringonpaisteelta. Pyöräkatos kestää jopa 125 kg/m² lumikuorman ja suojaa pyöriä pahimmalta sateelta ja lumelta, jolloin aamulla töihin tai iltapäivällä töistä kotiin pyöräily on mukavampaa ja pyörät pysyvät siistimpinä.

Osaan pyöräkatoksista voit lisämaksusta valita haluamasi RAL-värin verkkokauppamme vaihtoehtojen ulkopuolelta, ja mukauttaa katoksen väriä esimerkiksi viereisen rakennuksen tai yrityksesi brändin mukaiseksi. Meiltä saat sekä valmiita kokonaisuuksia tai voit rakentaa katoksen tarpeittesi mukaan. Valikoimastamme eivät vaihtoehdot lopu!

Autamme sinua Polkupyörätelineen & Pyöräkatoksen valinnassa

Tarvitsetko apua sopivan mallin valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokauppamme chatissa niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle. Iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!