<

Valikko

Kottikärryt ammattikäyttöön työhön kuin työhön

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Kottikärry Ekeby PFG
 Vaihtoehtoa
puhkeamaton polyuretaanipyörä
  • Premium-malli
  • Puhkeamaton pyörä
  • Helposti kuljetettava
Kottikärryt Hörby Bruk
 Vaihtoehtoa
puhkeamaton pyörä, useita malleja
  • Perusmalli
  • Kevyet
  • Puhkeamattomat pyörät
Kottikärryt Ekeby, laastille
 Vaihtoehtoa
vakaa kehys kippaukseen
  • Premium-malli
  • Vankka rakenne
  • Puhkeamattomat pyörät

Kottikärryt ammattikäyttöön työhön kuin työhön

Kottikärryt helpottavat työntekoa sekä kesällä että talvella. Siirrät niiden avulla suuria määriä erilaista materiaalia paikasta toiseen. Löydät valikoimastamme sekä yksi- että kaksipyöräiset, kestävät ja ketterät mallit, ilmakumirenkailla tai puhkeamattomilla umpikumirenkailla ja nostokorvilla. Valikoimamme mallit soveltuvat puutarhanhoitoon, teollisuuteen, maatalouteen ja rakentamiseen. Hanki tuotteet ammattikäyttöön meiltä ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Yksi- tai kaksipyöräiset Kottikärryt kaikkiin tarpeisiin

Klassiset kottikärryt koostuvat kuupasta, työntövarsista ja yhdestä renkaasta. Kun ne ovat oikein rakennetut, ne ovat tasapainoiset, helppo kuormata, kuljettaa ja kallistaa. Kaksipyöräiset mallit sopivat erityisen hyvin kuljetuskärryiksi vakautensa ansiosta. On tärkeää valita oikeantyyppiset kärryt työhön, jotta ne sopivat juuri siihen tarkoitukseen mihin ne ovat hankittu.

Kaikki kärryt eivät kestä suurta painoa, joten ne ovat aina syytä hankkia raskaimman kuljetettavan taakan mukaan. Kevyen kuorman, kuten lehtien, ruohon tai muunlaisen puutarhajätteen kuljettamiseen riittää yleensä kevyempi malli muovisella kuupalla. Painavalle kuormalle kannattaa valita kaiken kestävät kärryt peltisellä kuupalla. Valikoimassamme on myös erikoiskäyttöön, kuten laastin kuljettamiseen, sopivat vaihtoehdot.

Monipuoliset perusmallimme suurilla, liuku- tai kuulalaakeroiduilla renkailla soveltuvat hyvin myös kapeilla käytävillä kuljettamiseen. Kuuppa on yleensä maalattu tai galvanoitu. Galvanoidut mallit kestävät yleensä paremmin käyttöä ja soran ja kivien aiheuttamaa kulutusta.

Puhkeamattomat renkaat pelastavat työpäivän

Voit lopettaa rengasrikosta huolehtimisen – unohda renkaiden täyttäminen, pumppujen etsiminen tai renkaiden vaihdot. Useimmissa malleissamme on puhkeamattomat umpikumirenkaat, joten päivän työt eivät enää keskeydy kärryn tyhjentyneeseen renkaaseen. Renkaat ovat erittäin kulutuksenkestävät ja kärryt hyvin kuljetettavat. Tämän tyyppiset renkaat ovat lisäksi kevyemmät kuin ilmakumipyörät.

Legendaariset Hörby Bruk Kottikärryt

Löydät meiltä länsinaapurissamme jo legendaarisiksi muodostuneen Hörby Brukin, jolla on 100-vuotias historia Ruotsissa. Se on vuosien saatossa kasvanut maassa suosituimmaksi kottikärryjen valmistajaksi. Heidän tuotteet ovat laadukkaita ja ergonomisia, jotta ne olisivat mahdollisimman käyttäjäystävällisiä.

Ekeby-malliston kärryt ovat tilavat ja erittäin kestävät ja pitkäikäiset. Niistä on saatavilla useita kokoja erityyppisiin töihin, perinteisistä ja kevyempään työhön sopivista vaihtoehdoista laastin kuljettamiseen. Ne kestävät käytössä vuosia.

Autamme sinua oikeanlaisen Kottikärryn valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan mallin valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!