Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Jätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, iso, jauhemaalattu

Tuotenr. 12-562896

säkkiteline, säädettävä korkeus

235,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 291,40 €)
Toimitusaika 2-3 viikkoa

Kuvaus Jätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, iso, jauhemaalattu

Jätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, iso, jauhemaalattu, on moneen käyttöön sopiva jätesäkkiteline, johon TubeSac jätesäkit sopivat täydellisesti. TubeSac ja TubeStand mahdollistavat pitkän jätesäkin vaihtovälin, sillä TubeStand -telineen ja siihen sopivan TubeSac -tuubin avulla voit vetää tarvittaessa aina lisää säkkiä käyttöösi.

Lattiateline on varustettu pyörillä, joten se on helposti siirrettävä. Toimitukseen kuuluu sakset ja pidike nippusiteille

Päätä siis itse milloin säkki on täynnä! Aina optimaalinen säkin koko on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä käytät vain sen verran mitä tarvitset. Telineessä on säkki aina käytettävissäsi! Sulje, tyhjennä ja ota uusi säkki käyttöön vain 15:ssä sekunnissa. TubeSac ja TubeStand sopivat käyttöön monella toimialalla, esimerkiksi keittiöissä ruokajätteille, sairaanhoidossa ja tuotantojätteille.

TubeSac sopii parhaiten sinne missä hygienia on tärkeää. Jätesäkkien käsittelyssä sinun ei ikinä tarvitse koskea jätteeseen tai kohtiin, joihin jäte on koskenut, sillä se joutuu suoraan seuraavaan säkkiin.

Tekniset tiedot Jätesäkkiteline TubeStand lattiamalli, iso, jauhemaalattu

Väri hopea
Materiaali teräs
Halkaisija ø 420 mm
Korkeus 760-1000 mm