Siirrettävät tikkaat, tukikaarella

Tukevat tikkaat sopivat pysyviksi tikkaiksi varastoon omalle paikalleen, kuin myös nopeisiin asennustöihin, koska ovat siirrettävät ja taitettavat

Siirrettävät tikkaat, tukikaarella. Tukevat ja turvalliset tikkaat ammattikäyttöön. Sopivat pysyviksi tikkaiksi varastoon omalle paikalleen, kuin myös nopeisiin tilapäisiin asennustöihin, koska ovat siirrettävät ja taitettavat!

Siirrettävissä tikkaissa on tukikaari, joka takaa tuvallisen käytön. Tikkaat on helppo taittaa kasaan ja siirtää. Valmistettu ja muotoiltu sopimaan ammattikäyttöön työmaille, varastoihin ja teollisuuteen. Kestävä rakenne on valmistettu sinkitetystä teräsputkesta. Tikkaiden askeleet ovat röpelöiset, jotka tuovat hyvän liukkauden eston. Tikkaiden työtaso on valmistettu kevytmetalliprofiilista.

Tikkaat on varustettu kahdella kestävällä kumipyörällä, joiden avulla saat helposti siirrettyä tikkaat. Tukikaaren ylin kaide voidaan purkaa pois, jos tikasta halutaan käyttää esim. portaina lastauslaiturille tai parvelle.

Tikkaiden ilmoitetussa askelmamäärässä on mukaan laskettuna myös tikkaiden työtaso/ylätaso. Saatavilla eri kokoisia tikkaita, eri askelmamäärillä, 6-15 askelmaa.

  • Tukevat tikkaat ammattikäyttöön
  • Helppo taittaa kasaan
  • Pysyviksi tikkaiksi varastoon tai nopeisiin asennustöihin
Alkaen 948,00 €
Suodatin
1200
1600
1800
2000
2400
3000

;