<

Valikko

Palotikkaat ja Hätätikkaat palamattomasta materiaalista

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Köysitikkaat
 Vaihtoehtoa
palonkestävä
  • Perusmalli
  • Palonkestävää PP-nauhaa

Palotikkaat ja Hätätikkaat palamattomasta materiaalista

Gerdmansin valikoimassa on eripituiset palotikkaat (köysi), jotka ovat valmistettu palamattomasta materiaalista ja toimivat erinomaisina, helppokäyttöisinä hätätikkaina hätäpoistumistilanteissa. Alumiiniaskelmien avulla voi kiivetä alas turvallisesti. Luo turvallinen työpaikka palamattomilla tikkailla ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Palotikkaat lisäävät turvallisuutta työpaikalla

Toimistoihin ja koteihin asennetaan palovaroittimia ja palosammuttimia, jotka ovat suunniteltu varoittamaan työntekijöitä mutta myös estämään tulen leviämistä. Palotorjuntajärjestelmät eivät kuitenkaan välttämättä pysty estämään tulen leviämistä täysin. Palon sattuessa henkilövahingot johtuvat osin siitä, että ihmiset eivät pääse pakenemaan rakennuksesta. Siksi hätätikkaat ovat tärkeä turvallisuutta lisäävä varuste, joiden avulla ihmiset pääsevät hätätilanteessa poistumaan mahdollisimman turvallisesti rakennuksesta.

Palotikkaiden tulee olla helposti saatavilla, niiden tulee olla valmistettu kestävästä ja paloturvallisesta materiaalista ja lisäksi niiden tulisi olla helppo varastoida. Valikoimassamme on ketterästi siirrettävät paloturvalliset köysitikkaat, jotka ovat saatavilla useassa eri pituudessa.

Huomioitavaa Hätätikkaiden hankinnassa

Kun valitset vaihtoehtojen välillä toimistoon tai kotiin on hyvä ottaa huomioon ainakin seuraavat asiat:

Pituus ja kantavuus. Turvallisuuden vuoksi on hyvä hankkia mieluummin hieman liian pitkät tikkaat kuin liian lyhyet. Tikkaiden tulisi myös kestää mahdollisimman paljon painoa, jotta jokainen voi käyttää niitä tarvittaessa.

Säilytys helposti saatavilla. Hätäpoistumistikkaat tulisi säilyttää helposti saatavilla. Kotona hyvä säilytyspaikka on makuuhuoneessa, sillä nukkuessa reagointiaika on pidempi. Työpaikalla tikkaita säilytetään lähellä pakoikkunaa. Varmista etukäteen, että ikkuna on tarpeeksi suuri hätäuloskäynniksi. Myös kotona jokaisen perheenjäsenen tulisi harjoitella pakoa, jotta se hätätilanteessa sujuisi mahdollisimman nopeasti.

Tutustu palotikkaiden käyttöohjeisiin. Erimalliset tikkaat toimivat eri tavoin ja toiset ovat helppokäyttöisempiä kuin toiset. Parasta olisi löytää mahdollisimman yksinkertainen malli, joita voi käyttää nopeasti tulipalon sattuessa. On myös hyvä tarkistaa tikkaiden paino, jotta jokainen perheenjäsen tai työntekijä pystyy niitä tarvittaessa kuljettamaan ja käyttämään.

Autamme sinua turvallisten Palotikkaiden valinnassa

Valikoimassamme on eripituisia hätätikkaita monenlaiseen tarpeeseen. Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan koon valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!