<

Valikko

Alumiiniteline - tukeva Työteline ammattilaisille

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Varastotikkaat, siirrettävät, 6-15 askelmaa
 Vaihtoehtoa
luistamatonta rihlakuvioitua alumiinia
  • Perusmalli
  • Suojakaiteella
  • Siirrettävä

Alumiiniteline - tukeva Työteline ammattilaisille

Alumiiniteline ja työteline mahdollistavat korjaustyöt, kunnostustyöt ja maalaustyöt korkealla. Ne ovat helppoja koota, kuljettaa ja säilyttää. Käytä niitä sekä sisällä että ulkona, ne ovat tukevia ja kestäviä. Kaikki mallimme ovat valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista ja mahdollisten askelmien turvallisuus on varmistettu liukuesteellä. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Alumiinisen Työtelineen edut

Joskus töitä tarvitsee tehdä korkealla, mutta tikkaat eivät riitä ja tarvitset yksinkertaisesti enemmän liikkumatilaa. Työteline tai alumiiniteline voivat tällöin olla sinulle oikea ratkaisu. Ne ovat käytännöllisiä apuvälineitä työssä kuin työssä.

Pyörillä varustetun alumiinitelineen etu on, että sitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Malleissamme on lukittavat pyörät, joten työskentelyn ajan ne pysyvät tukevasti paikoillaan. Liikuta teline haluamaasi paikkaan, lukitse pyörät ja tunne olosi turvalliseksi koko työnteon ajan.

Telineemme ovat lisäksi korkeussäädettäviä. Jos teet töitä eri korkeuksilla, voit säätää telineet tarvittavalle tasolle. Delling Proffs sopii työntekoon korkealla työskentelyyn, sillä voit rakentaa sen jopa 8,2 m korkeaksi yhdistämällä siihen jatko-osan tikkailla ja luukulla. Voit myös jatkaa sitä leveyssuuntaan tarvittaessa. Yksinkertaisempaan työhön sopii kokoontaitettava mallimme 1800 mm enimmäiskorkeudella.

Maalaa tai remontoi turvallisesti erilaisten telineidemme avulla niiden leveillä seisontatasoilla. Löydät valikoimastamme jopa 2500 mm leveät mallit. Delling Proffs on lisäksi jatkettava.

Autamme sinua Alumiinitelineen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva työteline, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallasi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!