<

Valikko

Työvalaisin ja Suurennuslasivalaisin kaikkiin työympäristöihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Suurennuslasivalaisin LED Norrbotten
5 W, 500 lm, 5 dioptriota
 • Tarkkuutta vaativaan työhön
 • 3-nivelinen varsi
 • Lampunjalka ja pöytäkiinnike
Pöytävalaisin suurennuslasilla
suurennus 175 %, 3 diopterin lasilinssi, linssin Ø 120 mm
 • Perusmalli
 • 175 % suurennus
Suurennuslasivalaisin Waldmann LED
100% suurennus, 14 W, alu/musta
 • Premium malli
 • Himmentävä
 • Naarmunkestävä lasi
Työvalaisin Thilo LED
 Vaihtoehtoa
Elinikä jopa 50.000 tuntia
 • Ammattikäyttöön
 • Valaisee laajan alueen
 • Himmentimen säätö
Kohdevalaisin, LED
 Vaihtoehtoa
IP65-luokitus, taivuteltava varsi, musta
 • Perusmalli
 • Säädettävä varsi
Työvalaisin LED Universal
 Vaihtoehtoa
14W/28W, valaistusalue 355/577 mm
 • Perusmalli
Työvalaisin Waldmann LED
 Vaihtoehtoa
taivuteltava varsi, ulottuvuus 1030 mm
 • Premium malli
 • Himmentävä
 • Säädettävä varsi

Työvalaisin ja Suurennuslasivalaisin kaikkiin työympäristöihin

Hyvä työpaikan valaistus on tärkeimpiä ergonomiaan vaikuttavia asioita työpaikalla. Hyvä työvalaisin on säädettävissä yksilöllisesti omaan tarpeeseen sopivaksi. Suurennuslasivalaisin auttaa hoitamaan tarkkuutta vaativia työtehtäviä, kuten asennus- ja korjaustöitä. Taivuteltavan varren ansiosta moni valikoimamme valaisin on helposti säädettävissä ja valo on kohdistettavissa juuri sinne missä sitä tarvitset. Luo ergonominen työympäristö hankkimalla työpisteelle sopiva valaistus – luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Hyvä Työvalaisin parantaa työpisteen ergonomiaa

Toimiston yleisvalaistuksen tulee olla riittävä, mutta usein työpisteelle tarvitaan oma valo, jota voi itse säätää. Työnantajan on lisäksi huolehdittava siitä, että toimiston valaistus on riittävän tehokas kaikille työntekijöille heidän edellytyksiinsä nähden. Työvalaisin asennettuna työpisteelle antaa jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa oman työpisteen valon määrään ja myös suunnata valo optimaalisesti omiin työtehtäviinsä nähden.

Työtehtävistä riippuen on hyvä miettiä, tarvitaanko symmetristä vai epäsymmetristä valoa. Epäsymmetrinen valo jakautuu tasaisesti isommalle työskentelyalueelle kun taas symmetrisen valaisimen valo kohdistuu selkeämmin tietylle alueelle. Näin ollen symmetrisen valaisimen valo soveltuu paremmin paljon tarkkuutta vaativaan työhön kun taas epäsymmetrinen valo voi toimia paremmin esimerkiksi päätetyöskentelyssä.

Työvalaisin on saatavilla sekä kohdevalolla että yleisvalolla. Kohdevalaisin on käytännöllinen kun haluat tarkistaa työn jälkiä ja yksityiskohtia. Monessa mallissamme on taivuteltava tai säädettävä varsi nivelien ansiosta, joten pystyt työskennellessä säilyttämään ergonomisen istuma-asennon samalla kohdistaen valon juuri sinne missä sitä eniten tarvitset. Himmennystoiminnon omaavat mallit voidaan kätevästi säätää työtilanteeseen ja yleisvalaistukseen sopivaksi. Hanki meiltä työvalaisin esimerkiksi tuotantoon, laadunhallintaan tai elektroniikka-, kulta- tai koruteollisuuteen.

Suurennuslasivalaisin takaa onnistuneen lopputuloksen

Suurennuslasivalaisin on erinomainen työväline tehostamaan työntekoa tarkkuutta vaativaan työhön. Niitä käytetään esimerkiksi elektroniikkateollisuudessa, laboratoriossa, asennuksessa tai laadunvalvonnassa. Ammattikäyttöön sopiva suurennuslasilamppu suurentaa tehokkaasti ja antaa samalla hyvän valon. Valikoimamme mallit ovat saatavilla pöytäkiinnikkeellä tai jalallisina.

Autamme sinua Työvalaisimen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva työ- tai suurennuslasivalaisin, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!