Työpenkki Tor, pyörillä

Työpenkki Tor on raskas työpöytä pyörillä ja massiivipöytälevyllä, joka kestää jopa 500 kg kuorman. Paina pyörät alas, kun haluat siirtää pöytää, ja päästä pöydän jalat maahan, kun tarvitset vakaan ja kiinteän työpisteen. Nosto polkimella. Työpenkki on manuaalisesti korkeussäädettävä 850-1100 mm välillä (pois lukien pöytälevy). Kulutuksen kestävä pöytälevy laminaatista, jossa on kova ja kestävä pinta ja joka on helppo pitää puhtaana.

Pöytä kestää hyvin kulutusta ja päivittäistä käyttöä.
Pöytälevy on parasta laatua. Rakennettu useasta kerroksesta massiivipuuytimellä. Levyssä on sovitinruuvit parasta vakautta ja jalkojen kiinnitystä varten. Paksuus: 40 mm.
Pöytälevyt ovat saatavilla teräksestä, tammiparketista, harmaasta vinyylistä, puukuitulevystä ja harmaasta laminaatista. Teräslevyllä on kestävä pinta, joka on helppo pitää puhtaana. Tammiparketti on erittäin iskunkestävä ja sopii moneen käyttöön. Harmaa vinyyli sopii parhaiten asennustöihin sekä pakkaamiseen. Puukuitulevy on monipuolinen, öljykarkaistu levy. Harmaa laminaatti on erittäin kova.

Kantavuus 500 kg.
Työskentelykorkeus 850-1100 mm.
Levyn paksuus 40 mm.

  • Korkeussäädettävä polkimella
  • Helppo siirtää pyörien avulla
  • Valitse pöytälevy useasta materiaalista
Alkaen 725,00 €
Suodatin
laminaatti
muovi
puu
teräs
1600
2000
harmaa
hopea
ruskea
tammi

;