Teollisuustuoli Valdis, keinonahka, matala, pyörät

Tuotenr. 12- 539970

Pyörillä

Teollisuustuoli Valdis, keinonahka, matala, pyörät

Tuotenr. 12- 539970

Pyörillä

282,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 349,68 €)
Aina ilmainen toimitus
Toimitusaika 1-2 viikkoa
282,00 € Osta nyt

Tuotetiedot

Teollisuustuoli Valdis, keinonahka, matala, pyörät

Teollisuustuoli Valdis, keinonahka, matala, pyörät. Teollisuustuoli Valdis on erittäin käytännöllinen ja toimiva työtuoli kaikkiin teollisuuden työympäristöihin.

Käytännöllisen selkänojan yläosassa olevan kahvan ansiosta, on tuolia helppo käsitellä ja siirrellä. Kahvan ansiosta, et koske työtuolin verhoiluun ja likaa sitä, kun siirrät tuolia. Samalla kahva tuoli tuoliin kivan modernin ilmeen ja freesin värillisen yksityiskohdan.

Selkänojan takaosassa, kahvan kohdalla on merkitsemiskettä. Tähän kohtaan saa helposti merkittyä, kuuluuko teollisuustuoli esimerkiksi tiettyyn tilaan. Tai sitten siihen saa merkittyä, jos tuoli on henkilökohtainen, niin työntekijän nimen. Merkinnän avulla saat pidettyä järjestystä ja tuolin omalla paikallaan. Teollisuustuolin merkintä edistää CI- ja 5S-periaatteita, ja sitä voidaan käyttää myös työntekijöiden tunnistamiseen työpaikalla. Selkänojan takaosassa on myös käytännöllinen koukku, mihin saa helposti ja kätevästi laukun, repun, lippalakin, takin tai vaikka käsineet roikkumaan.

Tuolin toppaus istuimessa ja selkänojassa tuovat istumiseen mukavuutta ja parantavat ergonomiaa. Selkänoja on muotoiltu fiksusti tukemaan koko lannerankaa ja ristiselkää. Selkänojan alempiosa on leveä ja ylhäältä se kapenee. Kapenevan yläosan ansiosta, saat työskentelyyn enemmän laajuutta ja pystyt liikkumaan ja kuorittamaan istuessasi. Tämä tuo hyvää joustavuutta työntekoon.

Kiinteä selkänoja seuraa ylävartalon tekemiä liikkeitä ja tukee selkärankaa jatkuvasti. Selkänojan korkeus ja kaltevuus ovat säädettävissä. Tuolissa on hyvä korkeudensäätöalue kaasujousella. Istuimen kaltevuus on myös säädettävissä. Kaikki säätöominaisuudet ovat helpot ja nopeat tehdä, kun istut tuolilla. Kestävä jalkaristikko mustaa muovia. Istuimen leveys 460 mm ja istuimen syvyys 470 mm.

Tuolia saatavilla pyörillä tai liukujaloilla. Työtuoli Valdis, jossa on pyörät alla, toimii niin, että pyörät lukkiutuvat painosta, kun istutu tuolille ja vapautuvat rullaamaan kun tuolilla ei ole painoa.

Tekniset tiedot

Teollisuustuoli Valdis, keinonahka, matala, pyörät

Väri
musta
Pyörien määrä
5
Verhouksen väri
musta
Istuimen ja selkänojan väri
musta
Korkeudensäätöalue
450 – 620 mm
Materiaali
muovi
Maks. kuormitus
120 kg
Istuimen leveys
460 mm
Istuinsyvyys
470 mm