Teollisuustuoli Valdis

Kangas, keinonahka tai pu-vaahto

Teollisuustuoli Valdis on erittäin käytännöllinen ja toimiva työtuoli kaikkiin teollisuuden työympäristöihin.

Käytännöllisen selkänojan yläosassa olevan kahvan ansiosta, on tuolia helppo käsitellä ja siirrellä. Kahvan ansiosta, et koske työtuolin verhoiluun ja likaa sitä, kun siirrät tuolia. Samalla kahva tuoli tuoliin kivan modernin ilmeen ja freesin värillisen yksityiskohdan.

Selkänojan takaosassa, kahvan kohdalla on merkitsemiskettä. Tähän kohtaan saa helposti merkittyä, kuuluuko teollisuustuoli esimerkiksi tiettyyn tilaan. Tai sitten siihen saa merkittyä, jos tuoli on henkilökohtainen, niin työntekijän nimen. Merkinnän avulla saat pidettyä järjestystä ja tuolin omalla paikallaan. Teollisuustuolin merkintä edistää CI- ja 5S-periaatteita, ja sitä voidaan käyttää myös työntekijöiden tunnistamiseen työpaikalla. Selkänojan takaosassa on myös käytännöllinen koukku, mihin saa helposti ja kätevästi laukun, repun, lippalakin, takin tai vaikka käsineet roikkumaan.

Tuolin toppaus istuimessa ja selkänojassa tuovat istumiseen mukavuutta ja parantavat ergonomiaa. Selkänoja on muotoiltu fiksusti tukemaan koko lannerankaa ja ristiselkää. Selkänojan alempiosa on leveä ja ylhäältä se kapenee. Kapenevan yläosan ansiosta, saat työskentelyyn enemmän laajuutta ja pystyt liikkumaan ja kuorittamaan istuessasi. Tämä tuo hyvää joustavuutta työntekoon.

Kiinteä selkänoja seuraa ylävartalon tekemiä liikkeitä ja tukee selkärankaa jatkuvasti. Selkänojan korkeus ja kaltevuus ovat säädettävissä. Tuolissa on hyvä korkeudensäätöalue kaasujousella. Istuimen kaltevuus on myös säädettävissä. Kaikki säätöominaisuudet ovat helpot ja nopeat tehdä, kun istut tuolilla. Kestävä jalkaristikko mustaa muovia. Istuimen leveys 460 mm ja istuimen syvyys 470 mm.

Tuolia saatavilla pyörillä tai liukujaloilla. Työtuoli Valdis, jossa on pyörät alla, toimii niin, että pyörät lukkiutuvat painosta, kun istutu tuolille ja vapautuvat rullaamaan kun tuolilla ei ole painoa.

  • Premium-malli
  • Suositeltu käyttö 8 h päivässä
  • Useita eri malleja
Alkaen 259,00 €

;