<

Valikko

Saksihaarukkavaunu kuormien siirtoon ja nostamiseen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Saksihaarukkavaunu, 1000 kg
nostokorkeus 800 mm, keltainen
 • Perusmalli
 • Manuaalinen QuickLift-toiminnolla
Saksihaarukkavaunu S1000 & S1000-1500
 Vaihtoehtoa
nostokapasiteetti 1000 kg, haarukoiden pituus 1150 mm tai 1500 mm
 • Perusmalli
 • Manuaalinen QuickLift-toiminnolla
Saksihaarukkavaunu Silverstone SM1056
käsikäyttöinen, nostokorkeus 800 mm, haarukkakorkeus 85 – 800 mm
 • Perusmalli
 • Manuaalinen QuickLift-toiminnolla
Saksihaarukkavaunu Silverstone SE1056 ja SE10156-1500
 Vaihtoehtoa
enimmäiskuormitus 1000 kg, eri haarukkapituuksia
 • Perusmalli
 • Sähköinen
Saksihaarukkavaunu BT High Lifter HHM100
manuaalinen, nostokyky 1000 kg
 • Premium malli
 • Manuaalinen QuickLift-toiminnolla
Saksihaarukkavaunu BT High Lifter HHL100
akkukäyttöinen, nostokyky 1000 kg
 • Premium malli
 • Sähköinen

Saksihaarukkavaunu kuormien siirtoon ja nostamiseen

Raskaiden kuormien siirtäminen käy helposti tavallisten haarukkavaunujen avulla. Mutta miten hoitaa sujuvimmin sekä kuorman siirtäminen että sen nostaminen esimerkiksi hyllyyn, mikäli täytät hyllyjä käsin? Tähän tarkoitukseen saksihaarukkavaunu sopii kuin nakutettu! Kaikki Gerdmansin saksivaunut ovat kehitetty ja muotoiltu tarpeisiin, jotka vaativat liikkuvuutta ja ergonomisia työasentoja. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Saksihaarukkavaunun käyttö ja hyödyt

Vältä turhaa nostamista ja selän rasittamista käyttämällä lavojen ja kuorman siirtoon ja nostamiseen käytännöllisiä saksivaunuja. Niiden avulla kuljetat kuorman minne haluat aivan kuten pumppukärryilläkin - mutta lisäksi voit sujuvasti nostaa tavarat ergonomiselle työskentelykorkeudelle. Tavaroiden hyllyttäminen helpottuu, kun sinun ei tarvitse kyyristyä alas nostamaan tuotteita lattian korkeudelta, vaan ne ovat nostettu sopivalle tasolle työskentelyä varten. Näin ennaltaehkäiset myös rasitusvammojen syntymistä.

Saksihaarukkavaunun käytännöllisyys ei lopu tähän, sillä se sopii mainosti tilanteisiin, joissa tarvitset tilapäistä työtasoa. Nosta kuormalava sopivalle korkeudelle saksivaunun avulla ja käytä sitä työtasona esimerkiksi pakkaamiseen ja purkamiseen tai vaikka asennustöiden helpottamiseen.

Löydät valikoimastamme sekä sähkökäyttöiset että käsikäyttöiset mallit QuickLift-toiminnolla. QuickLift-, eli pikanostotoiminnon avulla nostat kuorman vaivattomasti ja nopeasti. Sen avulla et tarvitse yhtä monta pumppausta kuin normaalinostolla nostaaksesi kuorman maksimikorkeuteen.

Autamme sinua Saksihaarukkavaunun valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva saksivaunu, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!