<

Valikko

Pumppukärry vaa’alla nopeuttaa tavaran käsittelyä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Pumppukärry vaa'alla Hermes
 Vaihtoehtoa
tulostimella tai ilman
 • Perusmalli
 • Tasainen nosto, 4 lastauskennoa
 • Ladattavat akut
Pumppukärry BT Lifter kuormanilmaisimella
 Vaihtoehtoa
2300 kg, haarukan pituus 1150 mm
 • Perusmalli
 • Quicklift pikanosto
 • Painoindikaattorilla
Lavavaaka, 1000/3000 kg
 Vaihtoehtoa
L x S 850 x 1200 mm
 • Helppo siirtää
 • Vaa'alla
Pumppukärry 15ET vaa'alla, akkukäyttöinen
Vaakatoiminto neljällä punnituskennolla
 • Nostokyky 1500 kg
 • Vaakatoiminto
 • Huoltovapaa akku

Pumppukärry vaa’alla nopeuttaa tavaran käsittelyä

Pumppukärry vaa’alla on käytännöllinen punnitseva haarukkavaunu ja helppo tapa nopeuttaa tavarankäsittelyä ja lähettämistä! Tässä tuotteessa yhdistyy tehokkuus, joustavuus ja turvallisuus. Näet hetkessä mikäli kuorman painoraja ylittyy. Löydät meiltä laadukkaan ja mietityn valikoiman vaakapumppukärryjä, jotta voit tuotteillamme säästää aikaa ja vaivaa ja tehdä työt mahdollisimman hyvin. Hanki meiltä luotettavat varusteet kaikkiin varaston ja teollisuuden tarpeisiin ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Mikäli et tarvitse punnitustoimintoa, löydät lisää vaihtoehtoja Haarukkavaunut ja Pumppukärryt -osastolta.

Punnitsevan haarukkavaunun hyödyt

Pumppukärry vaa’alla on kuin tavallinen haarukkavaunu, jossa on sisäänrakennettu vaaka. Koska se punnitsee samalla kun se kuljettaa, on se erittäin käytännöllinen työväline moniin ympäristöihin. Se sopii erinomaisesti kuorma-autoihin, varastoon, tuotantoon, lähettämöihin ja lavapainojen arviointiin. Yksinkertaisesti, se tuo vaa’an sinne missä sitä tarvitaan.

Valikoimamme mallit punnitsevat jopa 2000-2300 kg ja vaaka näyttää kuorman painon jopa +/- 1 kg tarkkuudella mallista riippuen. Osassa malleista on lisäksi taaratoiminto, jolla voit lisätä tai poistaa haluamasi määrän painoa. Näillä kärryillä lyöt siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun voit punnita kuorman samalla kun nostat tai kuljetat sitä!

Joissakin malleissamme on myös Quick Lift -toiminto, joka helpottaa ja nopeuttaa kuormalavan nostamista. Lyhyesti virsi kaunis – näissä tuotteissa ajansäästö, helppokäyttöisyys ja tehokkuus kohtaavat samassa paketissa.

Pumppukärryt vaa'alla nylon- vai polyuretaanipyörillä?

Pyörävalinnassa kannattaa pohtia missä pumppukärryt vaa’alla tulevat ensisijaisesti olemaan käytössä. Ulkokäyttöön suosittelemme nylonpyöriä, sillä ne ovat kovia eivätkä pienet kivet tai sora tartu niihin. Sisätiloihin suosittelemme käytettäväksi polyuretaanipyöriä sillä ne ovat hiljaisempia, kulkevat helpommin epätasaisella alustalla ja kulkevat kevyemmin painavallakin kuormalla.

Haarukoihin voit lisäksi valita yksikkö- tai telipyörät tarpeen mukaisesti. Yksikköpyörät toimivat hyvin tasaisella alustalla kevyemmällä kuormalla. Telipyörät sopivat kynnysten ja ramppien yli ajamiseen. Kaksi pyörää tekevät lisäksi kärryistä vakaammat ja ne kuluttavat lattiaa vähemmän painon jakautuessa useammalle pisteelle.

Autamme sinua sopivan Vaakapumppukärryn valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan punnitsevan haarukkavaunun valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!