Pinoamisvaunu Heidrun

Huoltovapaa akku

Sähköinen Heidrun pinontavaunu, alkuhissi, on tehokas pinontavaunu, joka on täydellinen tilausten keräämiseen, kuljetukseen ja pinontaan jopa 1600 mm korkeuteen. Yksimastorakenne antaa kuljettajalle hyvän näkyvyyden kuormaan ja haarukoihin.

Pitkä ohjauskahva kaksinkertaisella komennolla, voidaan ohjata valinnaisella kädellä, ja helposti saatavilla olevat säätimet helpottavat käsittelyä.

Pinontavaunun muotoilu tarjoaa kääntösäteen 1467 mm laskettuina haarukkajalkoina ja 1384 mm nostettuina haarukkajalkoina. Olipa se kuormattu tai ei, ajonopeus ja nostonopeus pysyvät: 4,5/4,2 km/h ja 140/110 mm/s vastaavasti.

Laskunopeus vaihtelee 110/130 mm/s kuorman mukaan.

Pinontavaunu on varustettu kumipyörällä parhaan otteen saamiseksi. Kompakti muotoilu tekee trukista ihanteellisen työhön kuorma-autoissa ja muissa ahtaissa varastotiloissa.

Ylläpitovapaa akku sisäänrakennetulla laturilla. Varustettu ZAPI-ohjausjärjestelmällä. Täydennetty kestävillä polyuretaanipyörillä ja sähkömagneettisella jarrulla, tämä pinontavaunu on itsestään selvä valinta niille, jotka etsivät suorituskykyä ja luotettavuutta.

  • Curtis/can-teknologia
  • Voima & tarkkuus
  • Li-ion-akku sisäänrakennetulla laturilla
7360,00 €

;