Varsinostin Edmolift

Ergonominen työskentelyasento, useita malleja

Varsinostin Edmolift luo ergonomisen työskentely-ympäristön. Varsinostimen avulla saat jalkatilaa, lempeän työskentelyasennon ja erinomaisen saavutettavuuden. Varsinostimella käsittelet tavaroita ja komponentteja lavoissa, laatikoissa tai säiliöissä. Varsinostin kallistuu alaspäin, joten se sopii erityisen hyvin korkeille lavoille, laatikoille ja säiliöille. Sitä mukaa kun lavan taso laskee tai nousee, voidaan sen korkeutta ja työskentelykulmaa muuttaa niin, että mukava työskentelyasento säilyy.
Ruotsissa valmistettuja nostopöytiä jauhemaalatulla, viimeistellyllä ja kestävällä pinnalla. IP54-luokiteltu sähköjärjestelmä M12-liitännällä mahdollistaa laajan valikoiman ”plug and play” -lisävarusteita kuten sensoreita, kaapeleita, induktiivisia vaihteita ja uusia yksiköitä. Käyttäjä voi helposti ohjelmoida toivotut ominaisuudet nostimen liikkeisiin. Lisävarusteiden, kuten raja-asentojen ja lisätoimilaitteiden, yksinkertainen jälkiasennus.
Pöydän alla sijaitseva puristumisenestokehys on säädettävä ja erittäin herkkä, mikä estää pöytää laskeutumasta, mikäli joku juuttuu sen alle.
24 V DC ohjausjärjestelmä ja toimilaitteet kuolleen miehen kytkimellä. PLC-ohjaus toimintojen ohjelmoinnilla. Huoltovapaat laakerit. Puristssuojaetäisyys kaikkien liikkuvien osien välillä nostopöydällä. Ylikuormitussuoja sähköisillä letkun katkeamisventtiileillä. Mekaaniset salvat turvalliseen huoltoon.
- Työsyklit: 3-6 sykliä/h, laskettuna 1 vuorolle 5 päivälle viikossa
- Testattu 32 000 syklillä
- Nostopöydät ovat CE-merkittyjä ja hyväksyttyjä nostopöytästandardin SS-EN 1570-1 mukaisesti

  • 3-6 nostoa/tunti
  • Helppo työskentelykorkeuden asetus
  • Kallistettava, liukuesteellä
Alkaen 8035,00 €
Suodatin
800
1300
1310
1510
1730
750
1500
1000
1300
1380

;