Nostopöytä Edmolift T-sarja, E- ja U-malliset

U- ja e-malliset, nostokapasiteetti 600-2000 kg

Matalarakenteinen, laadukas nostopöytä Edmolift T-sarja patentoidulla nostomekanismilla. Helpottaa painavia nostoja verstaassa, varastossa, asennustöissä ja pakkaamisessa. Matalan asennuskorkeuden ansiosta asennuskuoppaa ei tarvita.

Avoimen tason ansiosta kuormalavoja voidaan helposti käsitellä tavallisella pumppukärryllä ilman ramppia. Se lisää joustavuutta käyttöalueen suhteen ja alentaa asennuskustannuksia.

Ruotsalaisvalmisteiset nostopöydät jauhemaalatulla, viimeistellyllä pinnalla ja hyvällä kulutuksen kestävyydellä. IP54-luokiteltu sähköjärjestelmä M12-liittimillä mahdollistaa hyvän valikoiman ”plug and play” -lisävarusteista kuten sensoreita, kaapeleita, induktiivisia kytkimiä ja uusia yksiköitä. Käyttäjä voi helposti ohjelmoida toivottuja toimintoja nostopöydän liikkeisiin. Lisävarusteiden, kuten raja-asentojen ja lisätoimilaitteiden, helppo jälkiasennus.

Pöydän alapuolella oleva puristumisenestokehys on säädettävä ja erittäin herkkä, mikä estää pöytää laskeutumasta, jos jokin juuttuu sen alle.

24 V DV ohjausjärjestelmä ja toimilaitteet kuolleen miehen kytkimellä. PLC-ohjaus toiminnanohjausjärjestelmä. Huoltovapaat laakerit. Puristussuojaetäisyys nostopöydän kaikkien liikkuvien osien välillä. Ylikuormitussuoja sähköisillä letkurikkoventtiileillä. Mekaaniset salvat turvalliseen huoltoon.

- Työsyklit: 3-6 sykliä/h, laskettuna 1 vuorolle ja 5 päivälle per viikko.
- Testattu 32 000 syklillä
- Nostopöydät ovat CE-merkittyjä ja hyväksyttyjä nostopöytästandardin SS-EN 1570-1 mukaisesti.

Nostopöydät voidaan mukauttaa erilaisilla lisävarusteilla tai 1-vaiheisina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

  • 3-6 nostoa/h
  • Vapaasti seisova aggregaatti
  • Voidaan käsitellä pumppukärryllä
Alkaen 6475,00 €
Suodatin
900
1080
1180
1000
2000
1350
1450

;