Nostopöytä Edmolift, automaattinen korkeudensäätö

Integroitu kääntölevy, automaattinen korkeudensäätö

Nostopöytä Edmolift automaattisella korkeudensäädöllä PL 2002. Pöydässä on integroidu kääntölevy ja automaattinen korkeudensäätö toimii sekä ylös että alas.

Nostopöydässä on ilmatyyny, jonka paine säädetään käsiteltävän kuorman mukaan, jolloin kuorma pysyy aina sopivalla keräilykorkeudella. Integroidulla, helposti pyöritettävällä kääntölevyllä on 1100 mm halkaisija jolle mahtuu Eurolava. Käyttäjän ei näin ollen tarvitse kumartua tai kävellä lavan ympäri lastatakseen tai purkaakseen kuormaa.

Pöytä kestää 150 - 2000 kg painoisia kuormia ja siinä on käytävät haarukoille, joten sitä on helppo siirtää pumppukärryllä tai trukilla. Nostopöytä mahdollistaa 360° pääsyn tavaroihin, sillä kaikki rakenteen osat pysyvät kääntölevyn halkaisijan sisällä.

Ideaali kuormille, joiden paino ja koko vaihtelee. Kuorman yläosa pysyy suositellulla työskentelykorkeudelle (750-1000 mm) ja mahdollistaa näin ergonomisen työskentelyasennon.

Nostopöytää ei tarvitse asentaa eikä se tarvitse virtalähdettä. Täytä ilmatyyny paineilmalla ja se on valmiina käyttöön.

  • Automaattinen korkeudensäätö
  • Ei tarvitse asennusta tai virtalähdettä
  • 360° pääsy tavaroihin nostopöydällä
5405,00 €

;