<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Kevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 2090 mm

Tuotenr. 12-674979

lyfthöjd 2090 mm

5480,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 6795,20 €)
Toimitusaika 8-9 viikkoa

KuvausKevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 2090 mm

Kevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 2090 mm. Kevytnostin Edmolift WP Jolner on ruotsalaisvalmisteinen kevytnostinsarja, joka on suunniteltu niin että käyttäjä voi helposti nostaa, kuljettaa ja sijoittaa raskaita tavaroita ja paketteja säilyttäen hyvän työergonomian.

Kevytnostimessa on monipuoliset käyttöalueet ja siinä on hyvä nostokyky. Nostimessa on ergonominen ja fiksu muotoilu, jotka takaavat sen hyvän liikkuvuuden ja käyttäjälle hyvän työergonomian. Saatavilla eri nostokorkeuksia ja nostokykyjä.

Kevyt nostin on täysin koteloitu. Siinä on huoltovapaa akku ja sisäänrakennettu automaattilaturi, joka ei yli lataa akkua.

Useiden lisävarusteiden ansiosta, on Kevytnostin Edmolift WP Jolner yksi suosituin, monipuolisin ja vakain tarjolla oleva nostovaunu. Saat kevytnostimeen lisävarusteena mm. erilaiset puomit ja nostohaarukat. Tee kevytnostimesta omiin tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Masto ja nostotoiminnot:
Kevytnostimen masto on anodisoitua alumiinia ja se on varustettu tarkkuuskuulalaakeroidulla teräskelkalla. Vahvat ja energiatehokkaat moottorit, teräsvahvistetulla ja huoltovapaalla hihnalla.

Ohjaaminen:
Helppo käyttää selkeällä ohjauspainikkeella. Kevytnostimen ohjaus on varustettu käynnistys- ja pysäytystoiminnolla, joka takaa turvallisen ja tarkan kuormankäsittelyyn.

Turvallisuus:
Kaikki liikkuvat osat ovat suojattuja. Nostimessa on ylilastaussuoja ja turvakytkin. Kaikissa eri Kevytnostin Edmolift WP Jolner sarjan nostimissa on mukana laturit.

Tekniset tiedotKevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 2090 mm

Materiaali teräs
Materiaali alumiini
Pituus (mm) 865
Leveys (mm) 535
Korkeus (mm) 2315
Akku 24V / 9 Ah
Paino 63 kg