<

Valikko

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Kevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 1690 mm

Tuotenr. 12-674978

lyfthöjd 1690 mm

4765,00 €
Hinnat ilman ALV (sis. ALV 5908,60 €)
Tilaustuote, kysy toimitusaika myynnistämme

KuvausKevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 1690 mm

Kevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 1690 mm. Kevytnostin Edmolift WP Jolner on ruotsalaisvalmisteinen kevytnostinsarja, joka on suunniteltu niin että käyttäjä voi helposti nostaa, kuljettaa ja sijoittaa raskaita tavaroita ja paketteja säilyttäen hyvän työergonomian.

Kevytnostimessa on monipuoliset käyttöalueet ja siinä on hyvä nostokyky. Nostimessa on ergonominen ja fiksu muotoilu, jotka takaavat sen hyvän liikkuvuuden ja käyttäjälle hyvän työergonomian. Saatavilla eri nostokorkeuksia ja nostokykyjä.

Kevyt nostin on täysin koteloitu. Siinä on huoltovapaa akku ja sisäänrakennettu automaattilaturi, joka ei yli lataa akkua.

Useiden lisävarusteiden ansiosta, on Kevytnostin Edmolift WP Jolner yksi suosituin, monipuolisin ja vakain tarjolla oleva nostovaunu. Saat kevytnostimeen lisävarusteena mm. erilaiset puomit ja nostohaarukat. Tee kevytnostimesta omiin tarpeisiin sopiva kokonaisuus!

Masto ja nostotoiminnot:
Kevytnostimen masto on anodisoitua alumiinia ja se on varustettu tarkkuuskuulalaakeroidulla teräskelkalla. Vahvat ja energiatehokkaat moottorit, teräsvahvistetulla ja huoltovapaalla hihnalla.

Ohjaaminen:
Helppo käyttää selkeällä ohjauspainikkeella. Kevytnostimen ohjaus on varustettu käynnistys- ja pysäytystoiminnolla, joka takaa turvallisen ja tarkan kuormankäsittelyyn.

Turvallisuus:
Kaikki liikkuvat osat ovat suojattuja. Nostimessa on ylilastaussuoja ja turvakytkin. Kaikissa eri Kevytnostin Edmolift WP Jolner sarjan nostimissa on mukana laturit.

Tekniset tiedotKevytnostin Edmolift WP Jolner, nostokyky 130 kg, nostokorkeus 1690 mm

Materiaali teräs
Materiaali alumiini
Pituus (mm) 865
Leveys (mm) 535
Korkeus (mm) 1915
Max kuormitus (kg) 130
Akku 24V / 9 Ah
Paino 61 kg