<

Valikko

Jatkohaarukat - kun tarvitset lisää pituutta haarukoihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Jatkohaarukat
 Vaihtoehtoa
Useita kokoja ja kuormituksia
  • Perusmalli
  • Kiinteä pysäytysuloke
Jatkohaarukat Hira, trukkiin
 16 Vaihtoehtoa
pituus 1800-3100 mm
  • Pituus 1800-3100 mm

Jatkohaarukat - kun tarvitset lisää pituutta haarukoihin

Käsittelettekö työpaikallanne myös raskaita tavaroita, joita on vaikeaa liikuttaa suuren kokonsa takia? Sopivat jatkohaarukat, tai jatkopiikit, antavat trukillesi uudet ulottuvuudet ja pystyt käsittelemään suuria lavoja ja muuta tavaraa vaivatta. Ne soveltuvat helposti pinoajiin tai trukkeihin. Teräksestä valmistettu pysäytysuloke estää niiden liukumisen pois paikoiltaan. Tutustu valikoimaamme ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Erityyppiset trukin Jatkohaarukat - kestävät mallit meiltä

Löydät markkinoilta kahdet erityyppiset jatkohaarukat, joko avoimella tai umpinaisella pohjalla. Umpinaisen pohjan omaavia malleja pidetään yleisesti vahvempina ja niiden ajatellaan kestävän suurempaa kuormaa kuin vaihtoehdot avoimella pohjalla. Valikoimassamme on mallit umpinaisella pohjalla. Yhteistä molemmille malleillemme on myös se, että ne ovat valmistettu SS-ISO 13284 normin mukaisesti.

Turvallisin ja paras ratkaisu nostamiseen saadaan tietysti käyttämällä trukin omia haarukoita, jos ne ovat tarpeeksi pitkät. Trukkihaarukan jatkopiikit soveltuvat parhaiten käyttöön niissä tilanteissa, joissa halutaan siirtää suurta kuormaa ja trukin omat haarukat eivät ole tarpeeksi pitkät. Ne ovat erinomainen ratkaisu niihin tilanteisiin, joissa trukkihaarukoiden pituus ei riitä.

Kun olet ostamassa jatkopiikit, muista seuraavat asiat. Trukin perushaarukoiden tulee olla vähintään 750 mm pitkät, ja vähintään 60 % jatkohaarukoiden pituudesta. Vältä kuormittamasta pelkästään niiden päitä. Kun kuormaat oikein, kuorman painopiste osuu perushaarukkaan, jolloin myös kuljetus on turvallinen.

Autamme sinua Jatkohaarukoiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat jatkopiikit, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!