<

Valikko

Haarukkavaunut ja muu nostaminen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Haarukkavaunut ja muu nostaminen

Luodaksesi tehokkaan ja sujuvan työympäristön, on tärkeää, että työvälineet ovat kunnossa. Esimerkiksi haarukkavaunu, nostopöytä tai kevytnostin tekevät jokapäiväisistä työtehtävistäsi tehokkaampia. Nosta ja siirrä niiden avulla kaiken kokoiset kuormat käden käänteessä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet - luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Valitse oikea työväline tehtäväkohtaisesti

Voidaksesi käsitellä kaikkia työpaikallasi käsiteltäviä kuormia tulee sinulla olla oikeanlaiset työvälineet käytössäsi. Näin säästät sekä aikaa että kehoasi kun et joudu rasittamaan itseäsi liikaa. Haarukkavaunu on loistava apu, kun käsittelet suuria määriä kuormalavoja päivässä.

Valitse malli Quicklift-toiminnolla jos käsittelet useita, kevyempiä kuormalavoja. Quicklift säästää aikaasi, sillä se nopeuttaa kuorman nostoa.

Lähetyksen paino on yleensä tärkeä tietää ennen lähettämistä. Painon selvittämiseksi tarvitset joko erillisen vaa’an tai pumppukärryn integroidulla vaakatoiminnolla. Punnitseva haarukkavaunu toimii samalla tavalla kuin tavallinen malli, mutta se punnitsee samalla kuin se kuljettaa. Näin lyöt siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Kun haluat nostaa kuormalavoja korkealle, käytä nostopöytää, saksivaunuja tai pinoamisvaunuja apunasi. Niillä on kaikilla omat erityispiirteensä, ja soveltuvat siten erilaisiin työtehtäviin. Nostopöydän ja -vaunun avulla saat painavankin kuorman nostettua ylös hallitusti ja vakaasti. Voit käyttää nostopöytää myös työtasona. Saksihaarukkavaunuilla siirrät ja nostat kuorman hyllyyn kätevästi, mikäli täytät hyllyjä käsin. Pinoamisvaunut sopivat varastossa avuksi kuormalavalla olevien kuormien lastaamiseen ja purkamiseen.

Autamme sinua Haarukkavaunun ja muiden nostolaitteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva haarukkavaunu, nostopöytä- tai vaunu, pinkkari tai kevytnostin, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!